Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2019

Oι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης–Παύλος Καγιαλής επικράτησαν στην τελευταία ιστιοδρομία του 52ου Διεθνούς Ιστιοπλοΐκού Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής», η οποία έλαβε χώρα στη διαδρομή από την Άνδρο μέχρι το Δύσβατο και διεξήχθη με ισχυρούς ανέμους.

 

Στη γενική κατάταξη του αγώνα, τον οποίο συνδιοργάνωσαν ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου και ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος, πρώτευσε το «Optimum 3 – Samos Steamship» με κυβερνήτη τον Περικλή Λιβά.

«Ήταν μία εξαιρετικά απαιτητική και γρήγορη κούρσα που δεν συγχωρούσε το παραμικρό λάθος. Είμαι υπερήφανος για την OPTIMUM ομάδα και για την πειστική επικράτησή της στον 52ο Αγώνα της Άνδρου» δήλωσε μετά τον αγώνα ο Περικλής Λιβάς, ενώ οι Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής τόνισαν: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με πολύ αέρα. Ταξιδέψαμε το σκάφος στα όριά του. Θέλαμε να δούμε τα όρια του σκάφους, αλλά έπρεπε να το πάμε και στα όρια του για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή».
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics