Breaking News
03 Σεπτεμβρίου 2019

Μετά την 5η θέση στο test event της Ενοσίμα και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κύπελλο της Ιαπωνίας, ο Γιάννης Μιτάκης έβαλε ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

Αυτή η μεταμόρφωση του 30χρονου ιστιοπλόου ξεκίνησε μετά την αποτυχία να εξασφαλίσει την πρόκριση της Ελλάδας στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Άαρχους το 2018.

Στην ΕΙΟ υπήρξε προβληματισμός και τότε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου με την ιδιότητα του τεχνικού συμβούλουτου του προέδρου της ομοσπονδίας Αντώνη Δημητρακόπουλου, στάθηκε στο πλευρό του Μιτάκη και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι όχι μόνο θα πάρει την πρόκριση, αλλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα διακριθεί. Έτσι, με εντολή του προέδρου της ΕΙΟ, ο Παπαθανασίου συνέταξε ένα ολοκληρωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα που περιελάμβανε μέχρι αλλαγή σε σκάφος, άλμπουρα και πανιά.

Ο Μιτάκης με τον προπονητή του κ. Πολυχρονίδη τήρησαν το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή ο ιστιοπλόος του ΝΟΕ να συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας Finn. Το απέδειξε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αθήνας, όπου πήρε την πρόκριση, στο test event και στο παγκόσμιο κύπελλο. Ο Μιτάκης είναι έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα από τα τρία Ολυμπιακά μετάλλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του, ο Μιτάκης θα λάβει μέρος σε προπονητικό καμπ που θα γίνει την άλλη εβδομάδα στην Ραφήνα με τη συμμετοχή μεγάλων ξένων ιστιοπλόων, τους οποίους έχει προσκαλέσει στην Αθήνα ο Παπαθανασίου. Ταυτόχρονα ο Έλληνας πρωταθλητής ετοιμάζεται και για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 21 Δεκεμβρίου.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics