Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2019

Μετά από την Άννα Κορακάκη και ο Νίκος Μαυρομάτης εξασφάλισε την πρόκριση για το Τόκιο 2020.

 

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Super Hot Fruits» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 προκρίθηκε ο Νίκος Μαυρομάτης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της σκοποβολής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σκιτ ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Λονάτο της Ιταλίας και έτσι εξασφάλισε την συμμετοχή του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Ο Μαυρομάτης είναι ο 2ος από το άθλημα της σκοποβολής που θα είναι στο Τόκιο αφού φυσικά έχει προκριθεί η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη που έχει βλέψεις για νέα μετάλλια!

Από τους εβδομήντα πέντε (75) σκοπευτές του σκητ που ταξίδεψαν στο Λονάτο, οι περισσότεροι είχαν τον ίδιο στόχο. Να κερδίσουν μια από τις δύο κάρτες συμμετοχής στους Ολυμπιακούς του Τόκυο που διανέμονταν στη διοργάνωση. Η πρώτη κάρτα του Σκητ ανδρών κατέληξε στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Μαυρομμάτης επέδειξε αξιοθαύμαστη ψυχραιμία και ξεπερνώντας όλες τις αντιξοότητες ενός πραγματικά δύσκολου αγώνα, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην κατάταξη (και με δεδομένο ότι οι δύο αθλητές που προηγούνταν είχαν ήδη κάρτες για το 2020) φέρνει στην Ελλάδα μια ακόμη κάρτα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020! Την άλλη κάρτα πήρε ο Κύπριος σκοπευτής Δημήτρης Κωνσταντίνου.

Από τον αγώνα ξεχώρισε ο Γάλλος Emmanuel Petit που με άψογο σκορ (125/125) ισοφάρισε το παγκόσμιο ρεκόρ και μπήκε πρώτος στον τελικό. Στη δεύτερη θέση ακολούθησαν δύο (2) σκοπευτές με 124/125. Μεταξύ αυτών και ο Μαυρομμάτης (24, 25, 25, 25, 25, 124 +5).

Ο Έλληνας σκοπευτής κρατήθηκε στον τελικό μέχρι την αναμέτρηση των μεταλλίων. Με 45/50 επιτυχίες τερμάτισε τρίτος παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics