Breaking News
05 Οκτωβρίου 2019

Τα δυσκολότερα ματς είχε το πρόγραμμα της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου στην πρώτη μέρα του Ευρωπαϊκού Τοπ 10 των κορασίδων, που γίνεται στο Νόρτντγουικ της Ολλανδίας και τελικά, η 15χρονη πρωταθλήτρια δεν απέφυγε τις ήττες.

Έκανε την προσπάθειά της, στα δύο πρώτα παιχνίδια είχε ευκαιρίες για να πάρει σετ και να πιέσει περισσότερο τις αντιπάλους της, ωστόσο γνώρισε τρεις ήττες από τα ισάριθμα πρώτα φαβορί της διοργάνωσης. Αρχικά από την Κροάτισσα Χάνα Αράποβιτς (Νο 3) με 4-0 σετ κι έπειτα από τη Ρωσίδα Βλάντα Βορόνινα (Νο 2) και τη Ρουμάνα Έλενα Ζαχαριά (Νο 1) με το ίδιο σκορ. Αύριο συνεχίζει με τρεις ακόμα αγώνες, σίγουρα μπορεί ν’ ανεβάσει την απόδοσή της και καθώς το πρόγραμμα είναι θεωρητικά πιο βατό θα κυνηγήσει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Να σημειωθούν δύο ακόμα πράγματα για την πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων και νεανίδων πριν από την επιγραμματική αναφορά στα σημερινά παιχνίδια της. Το πρώτο ότι πέρασε κάπως δύσκολη νύχτα με πόνους στην κοιλιά (χωρίς να γνωρίζει τί την πείραξε), όμως το πρωί ήταν καλύτερα κι έτσι αγωνίστηκε κανονικά. Το δεύτερο ότι βιώνει μία αλλαγή έχοντας στον πάγκο τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή και λογικό είναι να χρειάζεται λίγος χρόνος ώστε να μάθει καλά ο ένας τον άλλον. Και ο τελευταίος να μάθει άριστα την παίκτρια και εκείνη να μάθει τα βασικά πλάνα του κόουτς.

Η Παπαδημητρίου (Νο 9 στο τουρνουά) αντιμετώπισε το πρωί την Κροάτισσα Χάνα Αράποβιτς (Νο 3), με την οποία έχει συναντηθεί ξανά σε διεθνή τουρνουά, ενώ έχει κάνει και δίδυμο μαζί της κατακτώντας και μετάλλια. Η αριστερόχειρας διεθνής δεν ήταν σταθερή στην απόδοσή της, άφησε αναξιοποίητες κάποιες ευκαιρίες στο 3ο και το 4ο σετ και ηττήθηκε με 4-0 σετ (7-11, 4-11, 9-11, 10-12).

Το μεσημέρι τέθηκε αντιμέτωπη με τη Ρωσίδα Βλάντα Βορόνινα, η οποία είναι νούμερο 2 του Τοπ 10 και φιναλίστ το καλοκαίρι στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Παπαδημητρίου ήταν ανταγωνιστική, όμως και πάλι έχασε τις ευκαιρίες της (δύο σετ μπολ, για παράδειγμα) για να πάρει σετ και να απειλήσει περισσότερο. Δύο σετ κρίθηκαν στην παράταση και τελικά ήρθε η ήττα με 4-0 (10-12, 8-11, 13-15, 7-11).

Μόνο το απόγευμα δεν μπόρεσε η πρωταθλήτριά μας ν’ αντισταθεί στην ανωτερότητα της Έλενας Ζαχαριά από τη Ρουμανία. Η σημερινή πρωταθλήτρια Ευρώπης του απλού κορασίδων (που είναι και νούμερο 1 του Τοπ 10) επέβαλλε από την αρχή το παιχνίδι της και πήρε τη νίκη με 4-0 σετ (6-11, 5-11, 3-11, 3-11).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων της Παπαδημητρίου σε ώρες Ελλάδας:

Το Σάββατο 05/10:

4η αγωνιστική Παπαδημητρίου-Ζαβαρίκινα (Ρωσία) 11:00

5η αγωνιστική Παπαδημητρίου-Σομέροβα (Τσεχία) 15:00

6η αγωνιστική Παπαδημητρίου-Τόλγκες (Ουγγαρία) 18:20

Την Κυριακή 06/10:

7η αγωνιστική Παπαδημητρίου-Πράνκοβιτς (Γερμανία) 10:30

8η αγωνιστική Παπαδημητρίου-Κάουφμαν (Γερμανία) 14:00

9η αγωνιστική Παπαδημητρίου-Πίτερς (Ολλανδία) 17:20

Οι διοργανωτές κάνουν και παράλληλες εκδηλώσεις κι έτσι οι φίλαθλοι έχουν, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να δουν την παλιά πρωταθλήτρια Ευρώπης από την Ολλανδία Μπετίν Βρίεσκουπ όπως και τη συμπατριώτισσά της, δύο φορές Παραολυμπιονίκη στο άθλημα, Κέλι Φαν Ζον.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics