Breaking News
06 Οκτωβρίου 2019

Η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες "Τόκιο 2020" δεν ήρθε μέσω Στουτγάρδης για την Αργυρώ Αφράτη και την ελληνική ενόργανη γυμναστική γυναικών. Επιτυχημένο τεστ για τη Λίλα Κασάπογλου στο παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο της Ισπανίας.



Ηπρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες "Τόκιο 2020" δεν ήρθε μέσω Στουτγάρδης για την Αργυρώ Αφράτη και την ελληνική ενόργανη γυμναστική γυναικών, καθώς η κορυφαία εκπρόσωπος της Εθνικής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της γερμανικής πόλης έμεινε έξω από τις προνομιούχες θέσεις στο σύνθετο ατομικό γυναικών.

Η 21χρονη πρωταθλήτρια συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από ελληνικής πλευράς στον προκριματικό (47,865 β.), ωστόσο η συγκομιδή της δεν αποδείχθηκε αρκετή για να της χαρίσει ένα από τα 20 Ολυμπιακά εισιτήρια που δόθηκαν μέσω της ειδικής κατάταξης του σύνθετου ατομικού σε αθλήτριες από ισάριθμες χώρες.

Απομακρυσμένη είναι και η πιθανότητα να περάσει ως επιλαχούσα, παρότι αναμένεται να προκύψουν αρκετές επιπλέον θέσεις, που δεν θα αποκτήσουν κάτοχο μέσα από τους τελικούς οργάνων του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Η τελευταία ευκαιρία για να κατακτήσει την Ολυμπιακή πρόκριση η Αφράτη, ή κάποια άλλη Ελληνίδα αθλήτρια, περνάει από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του ερχόμενου έτους στο Παρίσι (30 Απριλίου - 3 Μαΐου 2020), όπου θα δοθούν άλλα δύο εισιτήρια, επίσης μέσα από το σύνθετο ατομικό.

Με την ολοκλήρωση του προκριματικού των γυναικών στην Στουτγάρδη, ξεκαθάρισαν οι 12 χώρες που θα εκπροσωπηθούν στο Τόκιο με πλήρη τετραμελή ομάδα: Οι ΗΠΑ (174,205 β.), Κίνα (169,161 β.), Ρωσία (168,080 β.), που είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση ήδη από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018, οι Γαλλία (166,713 β.), Καναδάς (162,922 β.), Ολλανδία (162,663 β.), Βρετανία (161,963 β.), Ιταλία (161,931 β.), που συμπλήρωσαν την οκτάδα των φιναλίστ της προσεχούς Τρίτης (08/10), καθώς επίσης οι Γερμανία, Βέλγιο, Ιαπωνία και Ισπανία, οι οποίες τις πλαισίωσαν στην προνομιούχο 12άδα.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΑΠΟΓΛΟΥ
Άλλη μία θετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Λίλα Κασάπογλου, η οποία συμμετείχε στο παγκόσμιο κύπελλο του Βαγιαδολίδ, στην Ισπανία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το επερχόμενο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο.

Η 23χρονη πρωταθλήτρια κατέλαβε την 39η θέση στον προκριματικό του ατομικού τραμπολίνο γυναικών με 96,805 βαθμούς ως άθροισμα (1ο πρόγραμμα: 45,180 β., 2ο πρόγραμμα: 51,625 β.), φτάνοντας και πάλι κοντά στην είσοδό της στο βαθμολογούμενο «τοπ 30» της παγκόσμιας κατάταξης.

Η διοργάνωση του Βαγιαδολίδ αποτέλεσε για την Κασάπογλου την τελική αγωνιστική πρόβα πριν από τη διεκδίκηση της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», μέσα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο που επίσης θα διεξαχθεί στην ιαπωνική πρωτεύουσα (28 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου) και στο οποίο θα δοθούν τα 8 από τα συνολικά 16 Ολυμπιακά εισιτήρια σε κάθε κατηγορία.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics