Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2018

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία θα τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που το 2017 ανέβηκαν στο βάθρο σε μεγάλες διοργανώσεις.


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία θα τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που μέσα στο 2017 κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Συνολικά η ελληνική ιστιοπλοΐα κατέκτησε 35 μετάλλια και οι πρωταθλητές μας θα βραβευτούν στη "ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 2017" που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Μουσείο Μπενάκη (της οδού Πειραιώς) στις 7.30 το απόγευμα.

Θυμίζουμε ότι η Ελληνική Πολιτεία έχει αναγνωρίσει την τεράστια συμβολή της ιστιοπλοΐας στην ανάπτυξη του αθλητισμού της χώρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τους ιστιοπλόους που στέφθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης. Επίσης, ο Γιώργος Βασιλειάδης έγινε ο πρώτος υφυπουργός αθλητισμού που επισκέφθηκε τους αθλητές στα γραφεία της Ε.Ι.Ο.

Εκτός από τους ιστιοπλόους θα βραβευτούν οι πρωταθλητές όμιλοι των έξι περιφερειών και ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς μετά από ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Προπονητών Ιστιοπλοΐας (ΠΑ.Σ.Π.Ι.)

Στο site της Ε.Ι.Ο θα δείτε αναλυτικά όλες τις διακρίσεις των ιστιοπλόων που θα τιμηθούν στην "ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 2017".

sport24.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics