Breaking News
12 Σεπτεμβρίου 2019

Θα είναι δυνατό, θα είναι και ιδιαίτερα τιμητικό το φινάλε της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου στην κατηγορία των κορασίδων.

Η 15άχρονη πρωταθλήτρια Ελλάδας προσκλήθηκε στο Ευρωπαϊκό Τοπ 10 της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας, γράφει ιστορία για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση και παράλληλα παίρνει μία ακόμα επιβράβευση για τη σκληρή και μεθοδική δουλειά, που κάνει εδώ και χρόνια! Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Νόρντγουικ της Ολλανδίας από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου και πρώτη φορά στα χρονικά θα μετάσχει Ελληνίδα αθλήτρια στον ετήσιο θεσμό! Χάρη στην πολύ ψηλή θέση της στους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης U15 (ήταν στο νούμερο 11 τον Αύγουστο στην Ευρώπη) η Παπαδημητρίου βρίσκεται 9η στη λίστα των συμμετοχών. Η πρόσκληση στη σπουδαία ατομική διοργάνωση, η παρουσία ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης, αποτελεί επίσης τιμή για τους γονείς της, τους προπονητές της, την ομοσπονδία, όσους τη στηρίζουν στην εξέλιξή της και δυναμώνει την προοπτική της για το μέλλον.

Η αριστερόχειρας αθλήτρια θα ζήσει και φέτος μεγάλα διαστήματα στη Γερμανία, ενώ θ’ αγωνιστεί και στην TTV G-W Στάφελ της 3ης κατηγορίας παίρνοντας από μικρή τις πρώτες παραστάσεις κι από διασυλλογικό πρωτάθλημα στο εξωτερικό. Λόγω της μεταγραφής αυτής μάλιστα, δεν έχει το δικαίωμα να πάρει μέρος στην ελληνική Α1 με τον Ολυμπιακό, όπου έχει φέτος αθλητικό δελτίο. Επίσης σημαντικό να τονιστεί ότι είναι πολύ πιθανό να προσκληθεί και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων (Κόρατ, Ταϊλάνδη, 24/11-01/12), πάντα χάρη στην καλή της θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Η Παπαδημητρίου εμφάνισε τις προηγούμενες ημέρες μικροενοχλήσεις στο χέρι και για προληπτικούς λόγους έμεινε Ελλάδα και προπονείται στο Σ.Ε.Φ., αλλά το Σαββατοκύριακο θα είναι Γερμανία για την πρεμιέρα πρωταθλήματος με τη νέα της ομάδα (15/09).

Πριν αναφέρουμε τις αθλήτριες, που προσκλήθηκαν στο Top 10 να θυμίσουμε ότι η διοργάνωση αφορά σε έφηβους, νεάνιδες, παίδες και κορασίδες, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε μετάλλια στον θεσμό σε παίδες και νέους ο σημερινός πρωταθλητής Ευρώπης του απλού Under 21 Γιάννης Σγουρόπουλος.

Αναλυτικά η λίστα με τις συμμετοχές των κορασίδων, όπως ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος και τους διοργανωτές:

1. Έλενα Ζαχαρία (Ρουμανία)

2. Βλάντα Βορόνινα (Ρωσία)

3. Χάνα Αράποβιτς (Κροατία)

4. Ντορότα Τόλγκες (Ουγγαρία)

5. Αλίνα Ζαβαρίκινα (Ρωσία)

6. Έλενα Σομέροβα (Τσεχία)

7. Άνετ Κάουφμαν (Γερμανία)

8. Ναόμι Πράνκοβιτς (Γερμανία)

9. Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Ελλάδα)

10. Αθλήτρια της διοργανώτριας χώρας, που θα ανακοινωθεί

Οι πέντε πρώτες αναπληρωματικές:

1. Άνα Χέρσεϊ (Ουαλία)

2. Άνα Μπρίσκα (Πολωνία)

3. Ιοάννα Σινγκεορζάν (Ρουμανία)

4. Σαρλότ Λουτζ (Γαλλία)

5. Βαζίλισα Κανουνίκοβα (Ουκρανία)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics