Breaking News
30 Οκτωβρίου 2019

Ο αγώνας θα "φιλοξενηθεί" από τις 8 έως τις 16/11 στο «Athens International Sailing Center».

 

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Αθλητές από 10 χώρες της Ευρώπης έχουν δηλώσει έως σήμερα συμμετοχή στο «29ο Athens International Sailing Week 2019-Winter Series», το πρώην Γιουρολίμπ της Αθήνας, που θα διεξαχθεί το διάστημα 8 με 16 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center».

Οι αθλητές και αθλήτριες είναι περισσότεροι από 280 από τις παρακάτω χώρες: Κύπρο, Βουλγαρία, Μ. Βρετανία, Τουρκία, Σερβία, Σουηδία, Ελβετία, Κροατία, Ισπανία και Ελλάδα.

Ο αγώνας θα χωριστεί σε δύο φάσεις. Από 8 έως και 10 Νοεμβρίου θα γίνουν οι κλάσεις της ανάπτυξης, δηλαδή Οπτιμιστ, Λέιζερ 4,7, Techno Plus, Techno 293 και 420. Από τις 10 μέχρι και τις 16 του μήνα θα διεξαχθούν οι ολυμπιακές κατηγορίες και η δεύτερη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η οργανωτική επιτροπή δουλεύει πυρετωδώς για την επιτυχία της διοργάνωσης σε θάλασσα και στεριά και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΙΟ στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας.
Gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics