Breaking News
31 Οκτωβρίου 2019

Η Κρήτη και συγκεκριμένα η πόλη των Χανιών ετοιμάζεται να ζήσει στις 9 Νοεμβρίου την ένταση μίας μεγάλης διοργάνωσης powerlifting.

 

Το Παγκρήτιο τουρνουά δυναμικού τριάθλου – Ατλας αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετά μεγάλα ονόματα του ελληνικού powerlifting. Ωστόσο ξεχωρίζουν οι δύο γίγαντες της Μεγαλονήσου, ο Τάσος Τριανταφύλλου και ο Γιάννης Νταγκουνάκης. Αμφότεροι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και οι φίλοι αυτού του δυναμικού αθλήματος περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τις επιδόσεις των δύο αθλητών, που σκοπεύουν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους με επιδόσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τα 300κ. σε squat και deadlift και τα 200κ. στις πιέσεις πάγκου.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Westside Box στα Χανιά από την Ελληνική Ομοσπονδία Δυναμικού Τριάθλου, με συνδιοργανωτή τον Ατλαντα Χανιών και υπό την αιγίδα της διεθνούς ομοσπονδίας IPF.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics