Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2020

Χειμωνιάτικος θα είναι ο καιρός το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κρύο και ισχυρούς βοριάδες.

Παράλληλα περιμένουμε και ένα γρήγορο πέρασμα από βροχές και τοπικές χιονοπτώσεις αρχικά στη βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια και στη κεντρική και τη νότια χώρα. Πάντως έως το βράδυ τα φαινόμενα θα έχουν σταματήσει στις περισσότερες περιοχές. Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Κυριακή. Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται τη Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, πρόσκαιρες τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά και τα ημιορεινά με γρήγορη βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις αυξημένες με πιθανότητα ασθενούς βροχής και παροδικών χιονοπτώσεων κυρίως στα γύρω ορεινά και το θερμόμετρο από 3 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά.. Η θερμοκρασία από μείον 3 έως 14 βαθμούς.

Στην Πάτρα, πρόσκαιρες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

Στα Κύθηρα πρόσκαιρες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής και η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 13 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές κυρίως το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 8 μποφόρ στα βόρεια. η θερμοκρασία από 6 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά και τα ημιορεινά. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Ο υδράργυρος από μείον 3 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις βασικά στις ορεινές περιοχές του νομού με εξασθένηση από το απόγευμα. Άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics