Breaking News
31 Μαΐου 2020


Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρσης Βαρών ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε από τη ΔΟΕ το προολυμπιακό πρόγραμμα.

 

Συνολικά θα προκριθούν 56 άνδρες και 56 γυναίκες βάση του πίνακα αξιολόγησης. Για να πάρει ένας αθλητής το εισιτήριο θα πρέπει να έχει αγωνιστεί σε έξι αγώνες, με αποτέλεσμα όσοι δεν έχουν συμπληρώσει τον αριθμό να έχουν κι άλλη ευκαιρία.

Οι αγώνες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ που θα γίνουν από 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου.

Η Ελλάδα κυνηγάει δύο προκρίσεις με τον αθλητή του Παναθηναϊκού Θοδωρή Ιακωβίδη και την Κωνσταντίνα Μπεντέλη. Είναι σημαντικό ότι οι βαθμοί δεν χάνονται και οι δύο αθλητές μα θα προσπαθήσουν να πάρουν το εισιτήριο.

Αλλη μια πρόταση που έγινε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, αλλά απορρίφθηκε από τη ΔΟΕ ήταν όλοι οι αθλητές που θα προκριθούν στο Τόκιο να συμμετάσχουν υποχρεωτικά από καμπ προετοιμασίας, όπου θα γίνουν και έλεγχοι ντόπινγκ.

Πηγή: Leoforos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics