Breaking News
11 Αυγούστου 2020

Κανονικά συνεχίζουν τις προπονήσεις οι Εθνικές ομάδες τοξοβολίας. Οι διεθνείς μας τοξοβόλοι ετοιμάζονται για τις ημερίδες που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, από τις οποίες θα προκύψουν και αυτοί που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους αγώνες πρωτοκόλλου που θα γίνουν στις 2 Οκτωβρίου στην Κοζάνη της Ελλάδας. Πρόκειται για αγώνες μεταξύ των Εθνικών ομάδων της Κύπρου και της Ελλάδας.

 

Θυμίζουμε ότι στις 28 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το τέταρτο Aphrodite Mediterranean Cup, το οποίο για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στα Λεύκαρα. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, που μετά από τρία χρόνια δεν θα γίνει στην Αγία Νάπα, φαίνεται να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από αποστολές του εξωτερικού.

KANALI6.COM

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics