Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2017

Και η «μάχη» καλά κρατεί... Με νέα της επιστολή, η FIBA πρότεινε ένα διαφορετικό τρόπο με τον οποίο τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και οι αγώνες της Ευρωλίγκας μπορούν να συμπορεύονται.

 

Η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ, προτείνει λοιπόν στην Ευρωλίγκα να μεταφέρει όλα τα ματς της αγωνιστικής που δημιουργείται το πρόβλημα για Τρίτη, αντί Πέμπτης και Παρασκευής, προκειμένου οι διεθνείς παίκτες των συλλόγων να έχουν την άνεση να μεταβούν την επόμενη μέρα στις χώρες τους, να προπονηθούν με τις Εθνικές, να αγωνιστούν στα προκριματικά και την επόμενη Τρίτη να ενσωματώνονται και πάλι στους συλλόγους για την προετοιμασία, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής της Eυρωλίγκας. Υπενθυμίζεται ότι οι ταυτόχρονες αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών σε Euroleague και προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου «πέφτουν» τους μήνες Νοέμβριο και Φεβρουάριο.


Παράλληλα, η FIBA απέστειλε επιστολή σε έξι ομοσπονδίες που «συμπλέουν» μαζί της και έχουν ενημερώσει ότι θα καλέσουν στις Εθνικές ομάδες τους παίκτες της Eυρωλίγκας για συμμετοχή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ρωσία, Ισπανία και Τουρκία κλήθηκαν σε συζητήσεις για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ και το νέο καλαντάρι, μαζί με εκπροσώπους των παικτών. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου στη Γενεύη. Να σημειωθεί ότι η επιστολή του Πάτρικ Μπάουμαν (Γενικός Γραμματέας της FIBA) εστάλη μετά τη συνάντηση που είχαν οι έξι μεγάλες ομοσπονδίες με ηγετικά στελέχη της FIBA.
novasports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics