Breaking News
17 Ιουλίου 2018

Ο Ιορδάνης Πασχαλίδης με τον Πέτρο Κωνσταντινίδη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα tornado.



Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την ελληνική ιστιοπλοΐα από την κλάση Tornado.

Στους αγώνες της Γαλλίας, ο Ιορδάνης Πασχαλίδης με τον Πέτρο Κωνσταντινίδη κατέλαβαν την 1η θέση ανάμεσα σε 24 σκάφη.

Στις 8 ιστιοδρομίες που πραγματοποιήθηκαν, οι αθλητές του ΝΟΘ πήραν 6 πρώτες θέσεις και 2 δεύτερες και πανάξια ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Ήταν το 8ο χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από ιστιοπλόους της συγκεκριμένης κλάσης. Τα 6 τα έχουν κατακτήσει οι Πασχαλίδης - Τριγκώνης και τα δύο οι Πασχαλίδης - Κωνσταντινίδης.

Ο πρώτος έχει φτάσει στα 51 του και θεωρείται από τους κορυφαίους ιστιοπλόους στον κόσμο στα Τornando και ο δεύτερος είναι μόλις 19 χρόνων. Στις δηλώσεις του, άλλωστε, ο Πασχαλίδης στέκεται στον νεαρό Κωνσταντινίδη, για τον οποίο εκτιμά ότι μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διεθνή καριέρα.

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε: "Ο μεγάλος μας στόχος είναι να διατηρήσουμε την κλάση στην Ελλάδα και να την ενισχύσουμε, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μικτό πλήρωμα. Ο Πέτρος δουλεύει πολύ σκληρά, αγαπά αυτό που κάνει και είναι το μέλλον στα Καταμαράν. Να έχουμε πρώτα υγεία και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να διατηρηθούμε στην κορυφή".

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ EUROPE
Με τη συμμετοχή 22 σκαφών ο Ν.Ο. Αγίων Αποστόλων διοργάνωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Europe.

Στους άνδρες κέρδισε ο Χ. Μπόμποτας του Ν.Ο. Αντιπάρου "Ωλίαρος" με 17 βαθμούς και τον ακολούθησαν ο Μ. Κασσιανός του Α.Ο. Ιθάκης με 23β. και ο Π. Κόντης του Ι.Ο.Π. με 35 βαθμούς.

Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Α. Ζουγανέλη του Ν.Ο.Ε. με 40 βαθμούς, δεύτερη ήταν η Φ. Τσάλτα του Ν.Ο. Αγίων Αποστόλων με 50β. και τρίτη η Π. Μαλατέστα του Ν.Ο. Πάρου με 72 βαθμούς.

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στα Europe που έγινε στην Ιταλία ο Σταύρος Παπαδόπουλος – Κουκλάκης τερμάτισε 22ος με 151 βαθμούς σε σύνολο 61 σκαφών.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics