Breaking News
21 Νοεμβρίου 2018

Περήφανη νίκη με 3-0 επί της Ρωσίας οι άνδρες και πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ με πρωτιά στον όμιλό τους. Δεν απείλησε η Εθνική γυναικών, ήττα 3-0 στην Αγγλία.



Πανηγυρικά έκλεισε τους αγώνες της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019 η εθνική μας ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών. Στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατέβαλλε τη Ρωσία με 3-0, υπερκάλυψε την ήττα του 1ου γύρου με 3-2 και προκρίνεται στα τελικά με την 1η θέση από το 6ο γκρουπ της κορυφαίας κατηγορίας (επίπεδο 1).

Επανέλαβε μάλιστα την επιτυχία της σεζόν 2016-2017 όταν και πάλι είχε κατακτήσει την πρωτιά στο προκριματικό της όμιλο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2017. Τότε είχε νικήσει 3-0 στο καθοριστικό ματς την Αγγλία, τώρα ξανάκανε το ίδιο σε βάρος της Ρωσίας μπροστά σε 300 άτομα, που δημιούργησαν ζεστή ατμόσφαιρα.

Με τους Παναγιώτη Γκιώνη, Γιάννη Σγουρόπουλο, Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο και καθοδηγητή από τον πάγκο τον Κώστα Βατσακλή έφτασε σε περήφανη νίκη και, πέρα από το γόητρο, η ουσία είναι ότι θα έχει θέση επικεφαλής ομίλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ναντ.

Και ναι μεν οι Ρώσοι να παρέταξαν νεαρούς αθλητές και όχι τη βασική τους ομάδα, αλλά είναι πάντα δυνατοί και επικίνδυνοι και το απέδειξαν και σήμερα όταν κάλλιστα θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν και να δώσουν άλλη τροπή στο ματς. Το επίσης πολύ σημαντικό για την εθνική μας είναι ότι έκανε καταπληκτικό παιχνίδι στην πρώτη του εμφάνιση σε τέτοια διοργάνωση ο Κωνσταντινόπουλος κι ενίσχυσε τα ενθαρρυντικά σημάδια για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα:

Παναγιώτης Γκιώνης-Ντένις Ιβόνιν 3-0 (11-8, 11-7, 11-7)

Γιάννης Σγουρόπουλος-Σάντι Ισμαΐλοφ 3-2 (4-11, 10-12, 11-4, 11-3, 12-10)

Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος-Μαξίμ Γκρέμπνεφ 3-0 (11-5, 11-4, 11-9)

Την ήττα με 3-0 γνώρισε στο Τζίλιγχαμ η εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών από την Αγγλία και στην προσπάθειά της να μείνει στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μεταφέρει πια όλο το βάρος στον τελευταίο αγώνα των προκριματικών. Το ματς ήταν για την 5η αγωνιστική του 3ου γκρουπ στο επίπεδο Β του σταδίου 1 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού 2019.

Η Ελλάδα ήταν αουτσάιντερ απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του γκρουπ, αλλά σίγουρα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο. Τελικά βρέθηκε σε κακή μέρα, έπεσε σχεδόν αμαχητί και ηττήθηκε εύκολα. Οριστικά πάει πλέον για τη 2η θέση του ομίλου και όλα θα κριθούν στις 4 Δεκεμβρίου και τον εντός έδρας αγώνα με τη Νορβηγία. Αν πάρει το θετικό αποτέλεσμα και τερματίσει 2η θα περάσει στο στάδιο 2 των προκριματικών και θα διεκδικήσει εκεί την πρόκριση στην τελική φάση.

Υπό αυτή την έννοια η αρνητική εμφάνιση στην Αγγλία μπορεί να «βοηθήσει» στο να δει η ομάδα τις αδυναμίες της και να παρουσιαστεί όπως πρέπει σε δύο εβδομάδες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics