Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2019

Παγκόσμιο ρεκόρ στο μήκος από τον Στέλιο Μαλακόπουλο στα ΗΑΕ. Συγχατητήρια από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 


Νέο Pamestoixima.gr: Σούπερ προσφορά με Φορτούνη και Γκερέρο να σκοράρουν σε εκπληκτικές αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο μήκος από τον Στέλιο Μαλακόπουλο και όριο για το παγκόσμιο στα 400μ. από τον Γιάννη Σεβδικαλή, έπεσε για τα ελληνικά χρώματα η αυλαία στο 9th Sharjah International Open Athletics Meeting που φιλοξενήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Μαλακόπουλος, παρά τον αρνητικό άνεμο (-2.4) προσγειώθηκε στα 6 μέτρα 80 εκατοστά, καταρρίποντας το παγκόσμιο ρεκόρ που είχε θεσπίσει στις αρχές της χρονιάς η IPC (6.67μ.). Παράλληλα, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην μικρή κατηγορία όπου συμμετείχε (σ.σ. η τελική κατάταξη βγαίνει βάση point system).

Ο Σεβδικαλής, στην δεύτερη κούρσα του μέσα στη χρονιά, κατάφερε να «πιάσει» το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο αγώνισμα των 400μ. T62. Η επίδοσή του ήταν 59.97 τη στιγμή που το όριο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν 60.45.

Συγχαρητήρια στον Στέλιο Μαλακόπουλο έδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αφού ο Έλληνας αθλητής είχε στείλει ευχές για επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη!

 gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics