Breaking News
22 Οκτωβρίου 2019

Οι πρώτες θέσεις δεν άλλαξαν μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Stoiximan.gr Futsal Super League. Αναλυτικά η ανασκόπηση των αγώνων.


ShareTweet
Δεν άλλαξαν οι θέσεις στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Futsal Super League, αφού οι ομάδες που είχαν θεωρητικά τον πρώτο λόγο, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, ενώ έγιναν ορισμένα εντυπωσιακά και πολύ συναρπαστικά παιχνίδια.

Κατ' αρχάς, διεξήχθη και ένα εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική το Σάββατο (19/10), με τον Δούκα να επικρατεί στο ΔΑΪΣ με 6-1 του νεοφώτιστου Ρεθύμνου και να διατηρεί το αήττητό του. Οι μπλε του Κώστα Ρούπτσου έπαιζαν στην έδρα τους και δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, εξαιρετικό ματς έγινε στη Σαλαμίνα, με την ομώνυμη ομάδα να παλεύει σαν ίση προς ίση την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, όμως ηττήθηκε με 3-5. Στο 3-4 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, οι νησιώτες έχασαν δεκάμετρο που το έπιασε ο Στόλης, για να ακολουθήσει τέρμα της Σάντα, η οποία επανήλθε στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Ηνίοχο.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Παναθηναϊκός έπιασε πολύ καλή απόδοση απέναντι στον πάντα δυνατό Ερμή Ζωγράφου και επικράτησε με 3-7 στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια. Η ομάδα του Χάρη Γράψα άφησε πίσω της την ισοπαλία με το Νέο Ικόνιο και πήρε το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα. Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Θανάση Τσακανίκα ηττήθηκε ύστερα από τρεις σερί νίκες.

Την Κυριακή (20/10), στο ΔΑΪΣ το Ρέθυμνο έπαιξε ως τυπικά φιλοξενούμενο με την Elite, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. Αυτό ήταν το δεύτερο φετινό τρίποντο έπειτα από έξι αγωνιστικές για την Επίλεκτη Ακαδημία Αθηνών, ενώ οι Κρητικοί έμειναν στους τρεις βαθμούς.

Λίγο αργότερα, η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Ηνίοχο στο κλειστό του Καματερού και έκανε το 5Χ5 (έχει και ματς λιγότερο με τον Δούκα), ενώ υποχρέωσε την ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου στην τρίτη φετινή της ήττα. Η Ένωση του Γιάννη Ζιάβα μετράει 15 βαθμούς έναντι εννέα του Ηνίοχου.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Δούκας έφτασε σε δεύτερο συνεχόμενο 6-1, αυτή την φορά απέναντι στην Καλλιθέα στο κλειστό του Εσπέρου, ενώ την Δευτέρα (21/10) ο Μινώταυρος επιβλήθηκε με 3-5 εκτός έδρας κόντρα στο Νέο Ικόνιο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 στο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με νίκες και έφτασαν τους 13 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Θανάση Ζάχου έμεινε στους τέσσερις.

Sport.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics