Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2020

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το 24o EKO All Star Game με τον κόσμο να κατακλύζει το κλειστό «Δύο Αοράκια» τις δύο ομάδες να δίνουν το δικό τους σόου πάνω στο παρκέ και όλους να μένουν με ένα συναίσθημα. Πως το μπάσκετ και το EKO All Star Game είναι πάνω απ’ όλα διασκέδαση!

 

Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε ο διαγωνισμός τριπόντων που προηγήθηκε του αγώνα ανάμεσα στην Team Calathes και την Team Maciulis έδωσε το καλύτερο πρόγευμα για το παιχνίδι που ακολούθησε.

Όταν ο Νικ Καλάθης και ο Γιόνας Ματσιούλις επέλεγαν τους παίκτες που θα απαρτίζουν τις ομάδες του, ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος. Γέμισε την ομάδα του με σουτέρ και αυτό... βγήκε προς τα έξω! Η ομάδα του ευστοχώντας σε 18 τρίποντα πήρε τη νίκη με 109-104 στον πρώτο «μεικτό» αγώνα στη ιστορία των All Star Game.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics