Breaking News
24 Μαΐου 2020

Leoforos
Δύο εβδομάδες προπονήσεων συμπλήρωσαν οι Προολυμπιακές ομάδες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

 

Οι πρωταθλητές Παναγιώτης Γκιώνης, Γιάννης Σγουρόπουλος, Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και οι πρωταθλήτριες Κατερίνα Τόλιου, Γεωργία Ζαβιτσάνου, Ελισάβετ Τέρπου και Μαλαματένια Παπαδημητρίου έγιναν οι πρώτοι από το άθλημα, που μπήκαν για προπονήσεις, όταν άρχισε η σταδιακή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα.

Σαφώς με την υποχρέωση να τηρούν απαρέγκλιτα όσα προβλέπονται στο Υγειονομικό πρωτόκολλο, σαφώς σε ασυνήθιστες συνθήκες και με περιορισμούς, αλλά με την ικανοποίηση ότι επανήλθαν στη δράση πολύ γρήγορα μετά την καραντίνα. Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Βατσακλής και Κωνσταντίνος Κωστόπουλος εφαρμόζουν ακόμη ένα πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης και η βασική τους έγνοια είναι να μην προκύψουν τραυματισμοί

Ο Παναγιώτης Γκιώνης και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος κάνουν μια άσκηση σπιν στο σπιν σε προπόνηση στο ΣΕΦ. Οι μπάλες πρέπει να πηγαίνουν... αυστηρώς διαγώνια, καθώς ο προπονητής έχει βάλει πετσέτες στο backhand του ενός και το forehand του άλλου.

Δείτε το βίντεο...

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics