Breaking News
12 Αυγούστου 2020

Εξαιρετικές επιδόσεις στους αγώνες σε Χανιά και Χίο με αθλητές μας να πιάνουν τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων.

 

Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη. 21+

Με εξαιρετικές επιδόσεις και δύο ακόμη όρια για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων, που θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου στο Λιλιάνο της Ιταλίας, συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα (Τρίτη 11/8) οι αγώνες στις περιφέρειες Κρήτης, στα Χανιά και Βορείου Αιγαίου, στη Χίο, με τους οποίους θα ολοκληρωθεί (την Πέμπτη) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης όλων των κατηγοριών.

Συγκεκριμένα, στους αγώνες της Κρήτης, ο Ιάσων Χίνος του ΝΟ Χανίων, στα 400 μ. επιφάνεια, με 3.10.25, έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Νέων - Νεανίδων του Λιλιάνο.

Στο ίδιο κολυμβητήριο, ο Ανδρέας Κελαϊδής (επίσης του ΝΟ Χανίων), στα 50 μ. άπνοια, με 15.31, έπιασε επίσης όριο για το ίδιο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων.

Καλές επιδόσεις έγιναν και στη Χίο από τους νεαρούς ελπιδοφόρους αθλητές.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics