Breaking News
28 Οκτωβρίου 2020

Ο Ιταλός αναβάτης δοκιμών Λορέντσο Σαβαντόρι αντικαθιστά τον Βρετανό Μπράντλεϊ Σμιθ στην Aprilia Racing Team Gresini για τους τελευταίους τρεις γύρους της σεζόν


Πρωταθλητής Ιταλίας στα Superbike, ο Σαβαντόρι θα αποτελέσει ομόσταβλο του Ισπανού Άλεϊξ Εσπαργκάρο και θα κάνει ντεμπούτο στο MotoGP στο Γκραν Πρι Ευρώπης στις 8 Νοεμβρίου. Ο 27χρονος θα πάρει μέρος και στη Βαλένθια αλλά και στο πορτογαλικό Γκραν Πρι που θα διεξαχθούν στις 15 και 22 Νοεμβρίου αντίστοιχα. «Το να πω ότι είμαι χαρούμενος δεν είναι αρκετό», δήλωσε ο Σαβαντόρι. «Θα φτάσω προετοιμασμένος για τον αγώνα εξαιτίας της δουλειάς που έχει γίνει στις δοκιμές με την RS-GP και από την σεζόν του ιταλικού πρωταθλήματος Superbike που μόλις ολοκληρώθηκε. Πρέπει να αναδιοργανώσω τις σκέψεις μου, να αξιοποιήσω το κάθε χιλιόμετρο που έκανα με την RS-GP και να διασφαλίσω ότι θα είμαι έτοιμος και συγκεντρωμένος από το πρώτο σκέλος ελεύθερων δοκιμών».

Ο Μπράντλεϊ Σμιθ, επίσης αναβάτης δοκιμών, είχε κληθεί να αντικαταστήσει τον Αντρέα Ιανόνε, ο οποίος περιμένει την απόφαση του CAS για την υπόθεση ντόπινγκ που τον απασχολεί. Ο Σμιθ πήρε 12 βαθμούς με την Aprilia να μην εξηγεί το λόγο που δεν τον άφησε να ολοκληρώσει την σεζόν.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics