Breaking News
05 Μαρτίου 2021

Την Παρασκευή θα επικρατήσει νοτιάς στη χώρα μας, ο οποίος θα κρατήσει ανεβασμένες τις θερμοκρασίες και θα φέρει κάποιες αραιές νεφώσεις και λίγες βροχές από το βράδυ στη δυτική Ελλάδα.

Τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια θα επιστρέψουν το Σάββατο, ενώ την Κυριακή περιμένουμε πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια με βοριά, λίγες τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 0 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 7 έως 18 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αραιές νεφώσεις σταδιακά πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αραιή συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Ο υδράργυρος από 3 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια. Άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 2 έως 20 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Alphatv.gr
Διαβάστε επίσης:

 

Το Μπάντμιντον εντάσσεται στην Ομοσπονδία του Τένις

Νίκη Ξάνθου: «Κέρδισα το χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο γιατί είχα πάθος»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics