Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2017

Με εντός έδρας αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στην φάση των "16" του FIBA Champions League οι τρεις εκπρόσωποι μας. Συγκεκριμένα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα υποδεχθούν απόψε(28/2) Τενερίφη και Μονακό (19:30), ενώ αύριο(1/3) ο Άρης θα φιλοξενήσει τη Βιλερμπάν(19:30).

Η ΑΕΚ έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην νεοφώτιστη αλλά φιλόδοξη Μονακό. Η γαλλική ομάδα στην παρθενική της εμφάνιση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση κατάφερε να προκριθεί απευθείας στους «16», ενώ έχει την καλύτερη άμυνα στην διοργάνωση. Οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος έχοντας ρεκόρ 18-2.

Ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε το Σάββατο από την ΑΕΚ σε αγώνα για την Α1 Ανδρών, φιλοξενεί την Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη. Η ισπανική ομάδα είναι σε τρομερή κατάσταση από την αρχή της χρονιάς, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, όσο και στο Champions League, όπου τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου και πήρε το απευθείας εισιτήριο για τους «16». Μοναδικός «πονοκέφαλος» για την Σούλη Μαρκόπουλο θα είναι η απουσία του Τζόρνταν Σάιμπερ, που υπέστη εξάρθρωση στον αριστερό του ώμο.

Ο Άρης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο των πρωταθλητών Γαλλίας, Βιλερμπάν. Η ομάδα του ΝΒΑερ Τόνι Πάρκερ (σ.σ. είναι ο ιδιοκτήτης της) προκρίθηκε χωρίς αγώνες στους «16» αφού τερμάτισε στην κορυφή του 4ου ομίλου, όπου αντιμετώπισε δυο φορές τον ΠΑΟΚ παίρνοντας ισάριθμες νίκες. Η Βιλερμπάν, όμως, δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό αφού μετράει 3 σερί ήττες (σ.σ. οι δύο εντός έδρας) στο γαλλικό πρωτάθλημα. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «κίτρινοι» είναι ο τραυματισμός του Τανίγια Ντραγκίσεβιτς, που θα χάσει και τις δύο αναμετρήσεις με την Βιλερμπάν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16»:

Α' ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου

ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) - Τενερίφη (Ισπανία) 19:30
ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ) - Μονακό (Γαλλία) 19:30
Όλντενμπουργκ (Γερμανία) - Μπάνβιτ (Τουρκία)

Τετάρτη, 1 Μαρτίου
Καρσίγιακα (Τουρκία) - Μπεσίκτας (Τουρκία)
Σάσαρι (Ιταλία)- Λε Μαν (Γαλλία)
Βενέτσια (Ιταλία)- Αβελίνο (Ιταλία)
Άρης (ΕΛΛΑΔΑ) - Βιλερμπάν (Γαλλία) 19:30
Λούντβιγκσμπουργκ (Γερμανία) - Νεπτούνας (Λιθουανία)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics