Breaking News
11 Ιουλίου 2017

Tους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων του FIBA Basketball Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου έμαθαν η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ.

Οι τρεις εκπρόσωποι της χώρας μας στη διοργάνωση στη FIBA τοποθετήθηκαν απευθείας στους ομίλους, όπως άλλωστε έγινε και πέρσι.
Ο ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε στον Β' Όμιλο μαζί με Γκαζιαντέπ, Σαλόν, Τενερίφη, Νεπτούνας, Βέντσπιλς και δύο ομάδες από τα προκριματικά. Η ΑΕΚ βρίσκεται στον Γ' Όμιλο μαζί με Βενέτσια, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Μπάιροϊτ, Μπάνβιτ, Στρασμπούρ και δύο ομάδες από τα προκριματικά, ενώ ο Άρης είναι στον Δ' Όμιλο μαζί με Αβελίνο, Μπεσίκτας, Ζιελόνα Γκόρα, Οστάνδη, Νίμπουρκ κι ακόμη δύο ομάδες από τα προκριματικά.
H ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι αυτή που θα έχει (στα χαρτιά πάντα) πιο δύσκολο έργο αφού στον όμιλό της βρίσκονται αρκετές σημαντικές δυνάμεις του ευρωπαϊκού χώρου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics