Breaking News
19 Ιουνίου 2018

Ανοίγει σήμερα Τρίτη, η εντυπωσιακή αυλαία του Cosmogym, με τους περισσότερους από 7.300 συμμετέχοντες, να αδημονούν για την πρεμιέρα της Γιορτής της Γυμναστικής.

 


‘Εως και την Κυριακή, 24/06, το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» θα μετατραπεί σε μια φαντασμαγορική σκηνή, όπου γυμναστική κάθε είδους, χορός, μουσική, κοστούμια, θα αποτελέσουν ένα μωσαϊκό υπερθεάματος, αποδεικνύοντας για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το «ειδικό βάρος» της διοργάνωσης. Εντυπωσιακά προγράμματα με στοιχεία ενόργανης, ρυθμικής, ακροβατικής, αεροβικής, τραμπολίνο, μοντέρνου και κλασσικού χορού, τζαζ, φολκλόρ, street dance, hip-hop με συνοδεία μουσικής με συνήθη ή ασυνήθιστα όργανα και ό,τι άλλο είδος κινητικής μορφής και καλλιτεχνικής έκφρασης υπάρχει, αποτελούν τα στοιχεία που συνθέτουν τις μοναδικές παραστάσεις.

H διοργάνωση φέτος αποκτά διεθνή χαρακτήρα καθώς η κορυφαία ομάδα ακροβατικής Γυμναστικής "Herzliya Acro Team" από το Ισραήλ, δέχτηκε την πρόταση του διοργανωτή και θα σκορπίσει την ιδιαίτερη λάμψη της στο κλειστό του Περιστερίου. Με 17 αθλήτριες και προπονήτρια την Ci Nataf, αναμένεται να συγκεντρώσει -ως επίσημη προσκεκλημένη- τα φώτα των προβολέων παρουσιάζοντας υψηλού εππέδου χορογραφίες.

Εντωμεταξύ, ήδη έχουν αρχίσει να καταφτάνουν οι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στο σπουδαίο φεστιβάλ γυμναστικής παρουσιάζοντας το καλύτερο των δυνατοτήτων τους. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, «το παρών» θα δώσουν 230 αθλητές από επτά ομάδες της Θεσσαλονίκης, 150 αθλητές από πέντε ομάδες της Κρήτης (Ηράκλειο, Σητεία, Αγ Νικόλαο, Νέα Αλικαρνασσό) καθώς και εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από το Άργος, τη Σαλαμίνα, τη Λαμία, τη Μακρακώμη, το Αγρίνιο, το Γύθειο, τη Λιβαδειά, τη Χίο, την Κόρινθο, τη Θήβα, το Άστρος Κυνουρίας, το Σχηματάρι, την Αταλάντη, το Αίγιο, τα Καλάβρυτα, την Ικαρία, το Αλιβέρι, την Καλαμάτα, την Αττική.

Φέτος το event αποκτά διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς δίνεται η ευκαιρία στα μέλη της «οικογένειας» της Γυμναστικής να ψηφίσουν διαδικτυακά τόσο για την αγαπημένη τους ομάδα όσο και για τις δημοφιλέστερες "χορογραφίες" με τη συμμετοχή να...χτυπά κόκκινο ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Συμεών Σκουτέρης τονίζει: "Εχουμε βάλει ένα μεγάλο στοίχημα: Το φετινό "Cosmogym Festival-Contest" να είναι το καλύτερο των έξι διοργανώσεων που έχουμε ήδη πραγματοποιήσει. 'Ολα είναι πανέτοιμα, οργανωτικά, έχοντας δώσει έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεα ενώ περιμένουμε και από τις ομάδες να μας καταπλήξουν με τις ιδιαίτερες χορογραφίες που έχουν ετοιμάσει. Καλώ όλον τον κόσμο της Γυμναστικής να έρθει, να χειροκροτήσει, να υποστηρίξει τους συμμετέχοντες αλλά και να χαρεί το υπερθέαμα"

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, των Special Olympics Hellas, την αιγίδα αλλά και την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και έχει την επιστημονική στήριξη ομάδας καθηγητών των ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Πατρών.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics