Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2019

Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ ανακοίνωσε την ίδρυση τμήματος πινγκ πονγκ το οποίο είναι το έκτο του συλλόγου.



Τα τμήματα του Παναθηναϊκού ΑμεΑ συνεχίζονται να αυξάνονται αφού πλέον έγιναν έξι. Μετά το μπάσκετ με αμαξίδιο, τη ξιφασκία με αμαξίδιο, την σκοποβολή, την κολύμβηση και την Τοξοβολία ενεργοποιείται και το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμεΑ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσφορά του στον αθλητισμό ΑμεΑ της Ελλάδας και στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλητισμού ατόμων με αναπηρίες ανακοινώνει την δημιουργία τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης .

Έπειτα από τα τμήματα μπάσκετ με αμαξίδιο, ξιφασκία με αμαξίδιο, σκοποβολή ΑμεΑ , κολύμβηση ΑμεΑ και Τοξοβολία Αμέα ενεργοποιείται και το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμεΑ.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στη Γκράβα και σε κάποιες περιπτώσεις στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972085270 και 6976617553 στους υπεύθυνους του τμήματος Τάσο Συμεωνίδη και Σωτήρη Χούμο και στη σελίδα του Παναθηναϊκός Αμέα στον λογαριασμό στο facebook «Παναθηναϊκός ΑμεΑ - Panathinaikos People with Disabilities»".

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics