Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ρωσία έχει υπάρξει από τις πρώτες χώρες που κατάλαβε το πόσο σημαντικά είναι τα e-Sports στην σημερινή εποχή και ήδη από το 2016 τα έχει αναγνωρίσει ως άθλημα.

Μόλις 4 χρόνια αργότερα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να ανάβει το «πράσινο φως» για να ενταχθούν τα e-Sports στα σχολεία, με την διοργάνωση τουρνουά και άλλων δραστηριοτήτων. Σύμφωνα με δηλώσεις του, ο Πούτιν θέλει να αλλάξει την αίσθηση πολλών Ρώσων γονιών ότι τα e-Sports είναι «σατανικά» και «παιχνίδια του διαβόλου», κάτι που πολλοί άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, που δεν έχουν σχέση με την τεχνολογία, πιστεύουν.

Στα επόμενα βήματα, θα υπάρξει αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού των σχολειών, για να μπορέσουν να διοργανώσουν τους αγώνες με ένα πιο ελκυστικό τρόπο για τους μαθητές.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2017, η Ρωσική Ομοσπονδία e-Sports πήρε τα δικαιώματα να αποτελεί μια εθνική ομοσπονδία, ενώ από τότε αποτελεί μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας e-Sports.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics