Breaking News
04 Μαρτίου 2021

Για δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κλειστού στίβου

Σαν πρωταθλητής Ευρώπης, ο Μίλτος Τεντόγλου χρειάστηκε μόλις ένα άλμα προκειμένου να προκριθεί στον τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Στον αποψινό προκριματικό ο 23χρονος είχε άλμα στα 8μ04 κι αύριο (5/3, 21:20 ώρα Ελλάδας) θα επιδιώξει να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης που κατέκτησε στη Γλασκώβη το 2019.

Μετά τη Γλασκώβη το 2019, ο Τεντόγλου θέλει να γίνει για δεύτερη φορά πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό, κάτι που έχει καταφέρει μόνο η Κατερίνα Θάνου στα 60μ., το 1996 και το 2000.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ταξίδεψε στην πόλη της Πολωνίας με φετινό ρεκόρ στα 8μ.21 και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στον αυριανό τελικό.

Το σημαντικό για τον Τεντόγλου στον αποψινό προκριματικό ήταν να καθαρίσει την υπό8εση πρόκριση από το πρώτο άλμα, όπως και έγινε.

sports3.gr

Δείτε  Το άλμα πρόκρισης στον τελικό

Διαβάστε επίσης:

Σίμος: «Στόχος μόνο οι τρεις βαθμοί» (vid)

Εκλογές Ομοσπονδιών – Μπάντμιντον: Υποψήφιος ο Γιώργος Πάτης – Φουντάς [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics