Breaking News
05 Μαρτίου 2021

Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα; Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας…

 

Κριός

Το θάρρος το έχετε και είστε έτοιμη/ος να υπερασπιστείτε με σθένος οτιδήποτε βλέπετε πως έχει υποστεί αδικία.

Ταύρος

Σήμερα μπορείτε να κατανοήσετε την ουσία ενός πράγματος το οποίο ενεργοποιείτε κυρίως σε θέματα σπιτιού ή αφορά τον στενό σας κύκλο.

Δίδυμοι

Αυτή την στιγμή αντικειμενικά ή όχι νιώθετε πως έχετε επιφορτιστεί με αρκετές ευθύνες. Θα πρέπει να αποφασίσετε τι μπορείτε να κάνετε και τι θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη ώστε να είστε αποτελεσματική/ός.

Καρκίνος

Μια είδηση έρχεται σήμερα σχετικά με τα οικονομικά, τις συνεργασίες σας ή κάτι που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσετε.

Λέων

Εάν πρέπει να πάρετε αποφάσεις αυτή την στιγμή καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός και να εστιάσετε σε αυτό που ζητά η καρδιά σας περισσότερο από κάθε τι.

Παρθένος

Στην προσωπική σας ζωή αυτή την στιγμή μπορείτε να φέρετε ανανέωση και να πάρετε χαρά δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα.

Διαβάστε επίσης: Τα ζώδια που προσπαθούν να κρύψουν την ευαίσθητη πλευρά τους

Ζυγός

Ειδήσεις μπορεί να έρθουν σήμερα από το άμεσο σας περιβάλλον. Καλό θα ήταν να ζυγίσετε τα πράγματα πριν φτάσετε στο τελικό συμπέρασμα ή πάρετε αποφάσεις.

Σκορπιός

Η εξέλιξη σε κάτι που θέλετε μπορεί να είναι αργή αλλά είστε σε καλό δρόμο. Λίγο ακόμη υπομονή.

Τοξότης

Η κυριαρχία σας είναι ιδιαίτερη σήμερα καθώς επίσης και η επιρροή που έχετε στα άτομα γύρω σας και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε.

Αιγόκερως

Η διπλωματία και η γοητεία σας είναι τα δύο χαρακτηριστικά τα οποία σήμερα χρειάζεται να βάλετε σε εφαρμογή για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Χρησιμοποιείστε την δύναμη του λόγου.

Υδροχόος

Καλές συζητήσεις μπορούν να γίνουν σήμερα και να σας βοηθήσουν σε κάτι που αφορά είτε εσάς προσωπικά είτε μια συνεργασία με ομοϊδεάτες ή συνεργάτες.

Ιχθύες

Το κέρδος και το όφελος έρχονται σήμερα μέσα από την γενναιοδωρία σας. Φερθείτε με ευγένεια και καλοσύνη στους ανθρώπους που είναι κοντά σας ή σε αυτούς που ζητούν την βοήθειά σας.

Πηγή: portraits.gr
Διαβάστε επίσης:

«Σόου» έδωσε ο Ζλάταν στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο [vid]

Σήμερα 05 Μαρτίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics