Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2021

Αισθητή για ακόμη μια φορά έκανε την παρουσία της η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας Μυρτώ Πρωιμάκη.

 

Αρχικά κατέκτησε την 2η θέση στο διπλό κοριτσιών στο Πανευρωπαϊκό τουρνουά «KALOVELONIS SUMMER TOUR» και στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο Παγκρήτιο Κ16 αν και μόλις 13 ετών.

Χρονικά η τενίστρια του Αντώνη Παπαγιαννάκη πήρε μέρος στο Kalovelonis Summer Tour ως δίδυμο με την Mariya Yemshanova από την Ουκρανία φτάνοντας μέχρι τον τελικό αν και ήταν Νο 3 στο ταμπλό.

Μάλιστα στον ημιτελικό αντιμετώπισαν το Νο 2 τη Μερόπη-Μαρία Μπατζή και την Χρυσή Σμυρίδου. Μετά από μεγάλη μάχη Πρωιμάκη και Yemshanova προκρίθηκαν με 7-5, 5-7 (10-2) για να ηττηθούν στον τελικό από τον Νο 1 του ταμπλό τις Ρωσίδες Alina Botasheva και Alina Yuneva με 6-2, 2-6 (10-2).

 

Στη συνέχεια η Χανιώτισσα αθλήτρια πήρε μέρος και στο Παγκρήτιο Κ16 (ηλικίες 2005-2008) κατακτώντας την 2η θέση καθώς ηττήθηκε στον τελικό από την κατά 3 χρόνια μεγαλύτερη της και Νο1 του ταμπλό την Στυλιανή Μαρινάκη (επίσης του Ο.Α.Σούδας) με 6-2,61.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

 

 

Γκοζί, Λεμπεσόν: «Αξίζουν αυτή την ευκαιρία η Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη»

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics