Breaking News
16 Οκτωβρίου 2021

Εθνική: Αναλαμβάνει ο Μανωλόπουλος. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι τελικά ο «εκλεκτός» της ΕΟΚ για τα «παράθυρα» της FIBA.

 

Εθνική: Αναλαμβάνει ο Μανωλόπουλος. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι τελικά ο «εκλεκτός» της ΕΟΚ για τα «παράθυρα» της FIBA.


Εθνική: Αναλαμβάνει ο Μανωλόπουλος
Ο προπονητής του Περιστερίου αναλαμβάνει να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής στα «παράθυρα» της FIBA για τα προκριματικά ου Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομοσπονδία κατά τη διάρκεια της ημέρας, μαζί με τους συνεργάτες του.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον Β’ όμιλο των προκριματικών μαζί με την Λευκορωσία, την Μεγάλη Βρετανία και την Τουρκία. Το πρώτο «παράθυρο» είναι προγραμματισμένο για τις τις 25 και 28 Νοεμβρίου, Πρώτη αντίπαλος θα είναι η Μεγάλη Βρετανία εκτός έδρας. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με τη Λιθουανία.

SPORTS3.GR
Διαβάστε Επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Έναρξη αύριο στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών-Πινγκ-Πονγκ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics