Breaking News
21 Ιανουαρίου 2020

Στην 4η θέση η Σκαρλάτου στα RSX στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαϊάμι.

 

Δυνατά ξεκίνησαν η Αγγελική Σκαρλάτου και η Αθανασία Φακίδη στον δεύτερο αγώνα της σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου στο Μαϊάμι.

Στα RSX γυναικών η Σκαρλάτου είναι 4η με 6 βαθμούς σε σύνολο 9 σκαφών. Στις τρεις πρώτες κούρσες τερμάτισε 4, 6 (την αφαίρεσε) και 2 αντίστοιχα.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ έχουν γίνει δύο ιστιοδρομίες. Η Φακίδη τερμάτισε 8 και 9 αντίστοιχα και με 17 βαθμούς είναι 6η μεταξύ 19 σκαφών. Η Βασιλεία Καραχάλιου πήρε μαύρη σημαία στην πρώτη κούρσα και στην δεύτερη τερμάτισε 7η. Στην γενική κατάταξη είναι 12η με 27 βαθμούς.

Στα 470 γυναικών τρέχουν 16 σκάφη και οι Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου είναι 9ες με 18 βαθμούς. Στις δύο ιστιοδρομίες που έγιναν τερμάτισαν 2 και 16 αντίστοιχα.

Στα 470 ανδρών οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής είναι 10οι με 22 βαθμούς σε σύνολο 30 σκαφών. Στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες κατέλαβαν την 18η και την 4η θέση αντίστοιχα. Οι Βασίλης Παπουτσόγλου – Ιωάννης Ορφανός τερμάτισαν 20 και 21 αντίστοιχα και με 41 βαθμούς είναι 23οι.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics