Breaking News
28 Ιουνίου 2020

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε ότι είναι ο Χρήστος Αερικός στον πρόσφατο αγώνα Ανοιχτού Χώρου που έγινε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

 

Ο πρωταθλητής του ΑΣΠ Προμηθέα, συμμετείχε στον πρώτο αγώνα με κανονικές προδιαγραφές που έγινε μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία και τα πήγε περίφημα.

Με επίδοση 686 πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερο τον Κουμερτά με 676 και τρίτο τον Ζαχαράκη με 675.

Η επίδοση του Αερικού είναι πραγματικά σπουδαία, αν υπολογίσουμε ότι είχε δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τοξοβολία με δυνατό άνεμο να δυσκολεύει τις προσπάθειες των τοξοτών και των τοξοτριών.

Ο Χρήστος Αερικός επέστρεψε πρόσφατα στο Σύνθετο Τόξο, μία κίνηση που φαίνεται ότι ήταν σωστή καθώς δείχνει έτοιμος να «απογειωθεί» ξανά!

Gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics