Breaking News
04 Ιουλίου 2020

Η Μαρία Μπελιμπασάκη αναπροσάρμοσε το πρόγραμμά της και πλέον στρέφει την προσοχή της στους αγώνες του χειμώνα!

 

Η αγωνιστική δράση αρχίζει σταδιακά ωστόσο η απουσία μεγάλης διοργάνωσης έχει ρίξει τις απαιτήσεις και έχει αποφορτίσει την πίεση αθλητών και αθλητριών, που βλέπουν τους μήνες που ακολουθούν ως το σκαλοπάτι για την επόμενη χρονιά. Για την Μαρία Μπελιμπασάκη, που την επόμενη χρονιά θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει όχι μόνο τη διάκριση στους αγώνες του χειμώνα, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, οι μήνες της καραντίνας ήταν η ευκαιρία να βάλει βάσεις στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Η αθλήτρια του Κώστα Ηλία, παρότι είχε στο πλάνο της να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αποφάσισε να ξεκινήσει τώρα τις διακοπές της κι έπειτα να μπει και πάλι στο πρόγραμμα προπόνησης ενόψει των αγώνων στόχου του κλειστού.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη εξήγησε:

«Το μυαλό μου εδώ και καιρό ήταν στους αγώνες του χειμώνα, αφού ο στόχος είναι η συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο κλειστού. Αρχικός στόχος ήταν να τρέξω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού, ωστόσο σε συνεργασία με τον προπονητή μου και με την έγκριση του εθνικού προπονητή, Γιάννη Κουτσιώρα, αποφασίσαμε να ξεκινήσω διακοπές, λόγω μιας μικρής ενόχλησης που έχω ψηλά στον δικέφαλο. Θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να πιέσω τον εαυτό μου, αφού είναι σημαντικότερο σε αυτή την περίοδο να εκμεταλλευτούμε το χρόνο που έχουμε για να διορθώσουμε όποια προβλήματα προκύπτουν.

Θα ξεκουραστώ για λίγες ημέρες και θα επιστρέψω κανονικά στην προπόνηση μου, προκειμένου να μην χαθεί η δουλειά που έχω κάνει όλο αυτό το διάστημα».

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics