Breaking News
29 Νοεμβρίου 2020

Ο Γιάννης Σπανόπουλος επιστρέφει στον πρωταθλητισμό, δεχόμενος την πρόταση συνεργασίας από τον ΠΟ Βόλος
Δημήτρης Ντζάνης

 

Σε μια ξεχωριστή μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΠΟ Βόλος, με τον Γιάννη Σπανόπουλο να επιστρέφει στην αγωνιστική ποδηλασία, έπειτα από ένα διάλλειμα στην καριέρα του.

Ο 27χρονος ποδηλάτης επιστρέφει στη δράση, δίνοντας τεράστια ισχύ στον όμιλο της Μαγνησίας, καθώς θα βρεθεί δίπλα στα αδέλφια Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη, καθώς και στα άλλα μέλη της ομάδας.

Γεννημένος στην Αθήνα τον Μάιο του 1993 ο Σπανόπουλος ασχολήθηκε ενεργά με την ποδηλασία δρόμου και πίστας από το 2008, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξαν τα ελληνικά πεντάλ.

Το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του σκρατς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας το 2011 στη Μόσχα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα παράσημα στην πορεία του, ενώ ένα χρόνο πριν ήταν 4ος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων της Αγίας Πετρούπολης στο σύνθετο αγώνισμα του όμνιουμ.

Με καριέρα και σε επαγγελματικές ομάδες στην Ευρώπη, όπως η βελγική Veranclassic-Ago (2016), ο Γιάννης Σπανόπουλος έχει αναδειχθεί 31 φορές πρωταθλητής Ελλάδας, έχει πρωτιές σε διεθνή γκραν πρι πίστας, όπως στο «Athens Track Grand Prix (C2) – Omnium».

Είναι απόφοιτος του τμήματος οικονομικής επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. με Master Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών στο London School of Economics and Political Sciences.

Επιπροσθέτως το 2012 βραβεύθηκε ως ανερχόμενο ταλέντο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ).

«Καλωσορίζουμε έναν σπουδαίο αθλητή , που έχει αφήσει την δίκη του ιστορία στο χώρο της ποδηλασίας» αναφέρεται από τους διοικούντες τον ΠΟ Βόλος.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics