Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2020

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

 

Έντονη ανάγκη αναγνώρισης.

Κριός

Η επικοινωνία σήμερα είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους. Προσπαθήστε να είστε ευχάριστη/ος, διαλλακτική/ός, έτοιμη/ος να τους μαγέψετε.

Ταύρος

Προτάσεις έρχονται σήμερα οι οποίες με κάποιον τρόπο μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε περισσότερο στα πόδια σας, περισσότερο ασφαλής.

Δίδυμοι

Καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με την προβολή των ικανοτήτων και ταλέντων σας. Παραμείνετε εκδηλωτική/ός και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας.

Καρκίνος

Η ρεαλιστική στάση απέναντι στα γεγονότα σήμερα θα σας βοηθήσει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο να κρατήσετε ισορροπίες απαραίτητες.

Λέων

Η επιμονή και ο αυτοέλεγχος είναι τα κλειδιά ώστε να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας με επιτυχία. Θετικές εξελίξεις έρχονται και άνθρωποι είναι κοντά σας.

Παρθένος

Το αποτέλεσμα έρχεται μέσα από προσπάθεια και κυρίως αφιέρωση στον στόχο. Ανεξάρτητα τα εμπόδια και τα εξωτερικά γεγονότα εσείς παραμείνετε σταθερή αλλά και ευέλικτη, κατά περίπτωση.

Ζυγός

Η αλληλεγγύη είναι σημαντική ιδιότητα σήμερα παρ’ όλο τις δυσκολίες ή τα εμπόδια. Βοηθήστε όσους το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που θυμούνται τα πάντα και δύσκολα συγχωρούν
Σκορπιός

Σήμερα μπορεί φόβοι να κινητοποιηθούν ωστόσο καλό θα ήταν να εστιάσετε στην αντικειμενική τους πλευρά. Η προσαρμοστικότητα θα είναι το κλειδί της ημέρας.

Τοξότης

Σχέσεις και συνεργασZίες είναι στο προσκήνιο και ζητούν την προσοχή σας. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτη/ος και διαλλακτική/ός.

Αιγόκερως

Η εξισορρόπηση και η αρμονία μπορεί να έρθει εάν είστε και εσείς διαθέσιμη/ος να δείτε τα πράγματα από μια γενικότερη εικόνα.

Υδροχόος

Η ανανέωση έρχεται μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις οι οποίες γίνονται αυτή την στιγμή, θα είναι βοηθητικές.

Ιχθύες

Το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή είναι στο προσκήνιο και με κάποιον τρόπο ζητούν την προσοχή σας. Αλλαγές προβλέπονται οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερη χαρά.

Πηγή: portraits.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics