Breaking News
03 Μαρτίου 2021

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε και της Μάντισον Κις με 6-2, 6-2 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Qatar Total Open.

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο σετ καταφέρνοντας να κάνει δύο μπρέικ πόιντ απέναντι στην αντίπαλο της που υπέπεσε σε αρκετά λάθη.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη έκανε το μπρέικ με 3-2 και στη συνέχεια προηγήθηκε με 4-2 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τη νίκη.

Η Αμερικανίδα δεν μπορούσε να απαντήσει στα χτυπήματα του Νο. 25 της παγκόσμιας κατάταξης και έτσι δέχτηκε νέο μπρέικ για το 5-2. Έχοντας τη ψυχολογία με το μέρος της η Σάκκαρη πήρε και το επόμενο γκέιμ πανηγυρίζοντας έτσι τη νίκη έπειτα από 68 λεπτά.

Πλέον η Ελληνίδα τενίστρια περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Σαμπαλένκα - Μουγκουρούθα για να μάθει την αντίπαλο της στη φάση των «8» της διοργάνωσης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics