Breaking News
04 Μαρτίου 2021

Το μήκος και τα 15000μ. έχουν έντονο ελληνικό ενδιαφέρον
Θανάσης Μαργαρίτης  

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΡΟΥΝ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Σήμερα γίνεται η έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στο Τορούν και τρεις ελληνικές συμμετοχές συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον για τη χώρα μας.

Η πρώτη και μεγαλύτερη είναι του Μίλτου Τεντόγλου, με τον πρωταθλητή Ευρώπης σε ανοικτό και κλειστό στίβο να είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο ένα πρόβλημα τραυματισμού ίσως κάνει τα σχέδιά του λίγο πιο δύσκολα.

Το «αεικίνητο φαινόμενο» από τα Γρεβενά πηδάει πρώτο στον προκριματικό του μήκους (20:08) και ευελπιστεί με μόνο ένα άλμα να βρεθεί στον τελικό. Είναι στην κορυφή των ευρωπαϊκώ επιδόσεων με 8,21μ. από το μίτινγκ του Λιεβέν και θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

Στο ίδο αγώνισμα θα λάβει μέρος και ο Αλέξανδρος Περιστέρης, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση και θα πρέπει να «αγγίξει» την υπέρβαση για την πρόκριση στον τελικό. Ο αθλητής έχει ατομικό ρεκόρ 7,45μ., ενώ το όριο πρόκρισης είναι στα 8. Θα πρέπει να κάνει ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ, με σκοπό να προκριθεί.

Η τρίτη ελληνική συμμετοχή είναι εκείνη του Ανδρέα Δημητράκη στ 1500μ. (21:20), με τον έμπειρο αθλητή να είναι κοντά στο ατομικό του ρεκόρ. Ο πρωταθλητής μας θα πρέπει να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις των τεσσάρων προκριματικών ή να είναι στους ταχύτερους τέσσερις χρόνους.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 04/03/2021

Η ΚΥΑ για το νέο… λουκέτο στον αθλητισμό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics