Breaking News
04 Μαρτίου 2021

Οι θέσεις του Πάτη – Φουντά για το άθλημα


Την υποψηφιότητά του για την προεδρία στην ομοσπονδία μπάντμιντον ανακοίνωσε ο Γιώργος Πάτης – Φουντάς.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΑΤΕΚ – Ελληνικό Κολλέγιο, αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνα, ενώ υπηρέτησε το άθλημα από τη θέση του προπονητή.

Η δήλωση υποψηφιότητας

«Εδώ και αρκετά χρόνια υποστηρίζω την άποψη, ότι στις διοικήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών και ειδικά στις υψηλόβαθμες θέσεις πρέπει να βρίσκονται άνθρωποι, που έχουν υπηρετήσει τον αθλητισμό.

Πρώην αθλητές που ίδρωσαν στα γήπεδα και που αγωνίστηκαν με θάρρος, τιμώντας το εθνόσημο. Αυτοί οι οποίοι διακρίθηκαν, αποτέλεσαν πρότυπα για τη νέα γενιά και γνώρισαν από πρώτο χέρι το άθλημα που καλούνται για άλλη μια φορά να υπηρετήσουν, αυτή τη φορά με διαφορετική ιδιότητα.

Με την έλευση του νέου αθλητικού νόμου αυτή η μέρα φαίνεται να πλησιάζει και η πολυπόθητη ανανέωση στον ελληνικό αθλητισμό βρίσκεται προ των πυλών. Αυτό που μένει είναι όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την αλλαγή.

Είχα την τύχη να γνωρίσω το μπάντμιντον όταν ήμουν 12 ετών και πολύ σύντομα συμμετείχα στην Εθνική ομάδα, φέρνοντας Βαλκανικές και Διεθνείς νίκες.

Το 2004 αγωνίστηκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και στη συνέχεια ως προπονητής οδήγησα πολλά νέα παιδιά στην επιτυχία.

Ως αθλητικός παράγοντας, ένας από τους στόχους μου είναι τα επόμενα χρόνια, Έλληνες αθλητές του μπάντμιντον να καταφέρουν να πάρουν μέρος σε Ολυμπιακούς αγώνες, κάτι που δυστυχώς συνέβη μόνο μια φορά στα χρονικά.

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της ΕΟΦΣΑ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης).

Η Ομοσπονδία της αντιπτέρισης, χρειάζεται άμεσα μια νέα διοίκηση με όραμα για το μέλλον. Μια διοίκηση που με βαθιά γνώση του αθλήματος και των αναγκών που έχουν αθλητές, προπονητές, διαιτητές και σωματεία, θα μπορέσει να δώσει λύση στα συσσωρευμένα προβλήματα ετών και θα είναι ικανή να διαχειριστεί τις μελλοντικές προκλήσεις.

Μια διοίκηση που θα εργαστεί με ζήλο και με στρατηγικό σχεδιασμό προς την επίτευξη του σκοπού της. Μια διοίκηση που σε συνεργασία με την πολιτεία θα βάλει τα θεμέλια για την πραγματική ανάπτυξη του μπάντμιντον στην Ελλάδα.

Φίλοι του ελληνικού μπάντμιντον, σας καλώ να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια εξυγίανσης, που είμαι σίγουρος ότι κι εσείς ονειρεύεστε, ώστε το άθλημά μας να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα Ολυμπιακά αθλήματα.

Με ακεραιότητα στις αποφάσεις μας και με πραγματική αγάπη για το άθλημά μας, μαζί θα τα καταφέρουμε! Όλοι μαζί για τον ελληνικό αθλητισμό».

spoerts3.gr
Διαβάστε επίσης:

2 χιλιόμετρα να είναι η συγγνώμη σας!

Όλα τα ζώδια 04/03

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics