Breaking News
24 Οκτωβρίου 2019

Η πρώτη εκλεγμένη διοίκηση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου είναι γεγονός. Προέκυψε από την επαναληπτική Γενική συνέλευση των ιδρυτικών μελών της (23/2/2019) που έγινε σε αίθουσα του Παγκρητίου Σταδίου.

Από τα 14 μέλη που είχαν βάλει υποψηφιότητα εκλέχτηκαν 9 (6 άνδρες και 3 γυναίκες λόγω ποσόστωσης) για τα επόμενα 3 χρόνια που θα είναι η θητεία του νέου Δ.Σ και είναι τα εξής: Νίκος Τούλης(44 ψήφους), Δημήτρης Δότσιος (24 ψήφους), Μανώλης Χαρωνίτης (22) ,Δημήτρης Φανουράκης (21) ,Μανώλης Χισκάκης (21) ,Πέτρος Κουμιανάκης (20) , Εβελίνα Μπάκιντα (10) ,Αγγελική Φραγκάκη (8) ,Αμάντα Βαγάκη (3). Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Θεοχάρης Καρουζάκης(11), Γιάννης Ράλλης(11) ,Αντώνης Κοκκινίδης (5) ,Γιάννης Καφούσης (4) ,Στέλιος Καρκανάκης( (3). Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Στέλιος Διαλεκτάκης ,Γιώργος Λυγερός ,Ουρανία Ρινακάκη. Στη Γενική Συνέλευση που πρόεδρός της ήταν ο Ντέμης Ευαγγελινός και Γ. Γραμματέας ο Αντώνης Παπουτσάκης , ψήφισαν 69 μέλη από τα 105 ιδρυτικά. Εφορευτική επιτροπή ήταν οι Μανώλης Βοργιάς ,Γιάννης Ναλετάκης και Παναγιώτης Καράμπελας. Στην αρχή της ο απερχόμενος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Μιχάλης Δασκαλάκης έκανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό τονίζοντας …«ο σύνδεσμος ιδρύθηκε για να βοηθήσει την ανάπτυξη του αθλήματος και η σημερινή μέρα είναι ιστορική μια και βγαίνει η πρώτη διοίκηση του. Στόχοι πέρα των εκδηλώσεων είναι να δημιουργηθεί ένα λεύκωμα με φωτο της ιστορίας του κρητικού μπάσκετ ,μια βιβλιοθήκη αλλά και ένα μουσείο». Ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Νίκος Τούλης έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό των 8 μηνών και σημείωσε ότι « ο σύνδεσμος με τα 105 ιδρυτικά μέλη του φιλοδοξεί να τα κάνει 200 και πάνω καθώς επίσης και να γίνει ο κορυφαίος στην Ελλάδα. Θα δουλέψουμε από αύριο κιόλας πάνω σε αυτό αλλα και για το 8ο πανελλήνιο τουρνουά που θα γίνει τον Μάιο στην πόλη μας αλλά και για το Πανευρωπαϊκό στη Μάλαγα». Το σώμα της Γ.Σ απάλλαξε την απερχόμενη διοικούσα επιτροπή και μετά το τέλος της συνέλευσης ο πλειοψηφιών των αρχαιρεσιών κ.Τούλης ενημέρωσε ότι η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού συμβουλίου θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics