Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2020


Λόγος οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί στην Αττική λόγω του κορονοϊού
newsroom by newsroom  


Στην αναβολή της προγραμματισμένης, για τις 29 και 30 Σεπτεμβρίου, τακτικής προϋπολογιστικής γενικής συνέλευσης προχώρησε η ελληνική φίλαθλη Ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ο λόγος, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, είναι τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην Αττική, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού και ισχύουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η γενική συνέλευση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην αίθουσα του σωματείου Άρη Νικαίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Αναβάλλεται η προγραμματισμένη τακτική προϋπολογιστική Γενική Συνέλευση της 29ης/30ης Σεπτεμβρίου 2020 σε εφαρμογή των πρόσφατων αυξημένων μέτρων προστασίας από τον covid 19 στην Αττική, που ισχύουν έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2020 .

Με ευθύνη απέναντι στους εκπροσώπους των σωματείων μας, και για λόγους προστασίας της αίθουσας του σωματείου μας ΓΝΟ Νικαίας ο Άρης που υποδειγματικά προστατεύει τους αθλητές και τις αθλήτριές του, η Γενική Συνέλευση αναβάλλεται.

Το ΔΣ με ανησυχία, όπως όλοι, παρακολουθεί τις εξελίξεις της αύξησης και της διασποράς του κορονοϊού, αναβάλλει για λόγους ανωτέρας βίας την Γενική Συνέλευση της 29ης/30ης Σεπτεμβρίου 2020 και θα επανέλθει επί του θέματος, με νέα πρόσκληση σύγκλησης της, με τρόπο που θα εξασφαλίζει την προστασία όλων».


sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics