Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2020

Με επιτυχία και ασφάλεια ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή το πρωτάθλημα Ιππασίας 2020 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας που ανέδειξε τους φετινούς πρωταθλητές και στην στην Ιππική Δεξιοτεχνία.

 

Στην Κατηγορία Ενηλίκων o Στέλιος Σταυρουλάκης και ο Baiao αναδείχθηκαν και πάλι Πρωταθλητές Ενηλίκων μετά το 2017. Ο αθλητής του ΑΚΙΒ συγκέντρωσε συνολικό ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα 69,246%. Δεύτερη Πρωταθλήτρια ήταν η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Damor του ΑΙΟΑΤ με ποσοστό 68,116% και τρίτη Πρωταθλήτρια η Ελένη Μυράτ με τον Lord of Champ του ΕΙΟ με ποσοστό 64,526%.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Μυρτώ Κουβάτση του ΑΙΟΑΤ με τον Rafaello 4 με συνολικό ποσοστό 63,36% και δεύτερη Πρωταθλήτρια η Ειρήνη Ντιμιτριγεβιτς με τον Alerion 2 του ΑΚΙΒ με ποσοστό 60,723%.

Στην Κατηγορία Εφήβων τον τίτλο της Πρωταθλήτριας κέρδισε η Δέσποινα Σιδηρά με τον Windsor του ΑΙΟΑΤ με συνολικό ποσοστό 67,45%. Δεύτερη Πρωταθλήτρια ήταν η περσινή Πρωταθλήτρια Ραφαήλια Γεωργουλέα με τον Luxemburg του ΕΙΟ με ποσοστό 66,404% και τρίτη Πρωταθλήτρια η Ζωή Τερτίππη με τον Capuccino του ΑΙΟΑΤ  με ποσοστό 65,081%.

Στην Κατηγορία Παίδων Πρωταθλήτρια βγήκε η Δανάη Γιαννοπούλου με τον White man του ΑΚΙΒ με συνολικό ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα 68,565%. Στην 2η θέση του Πρωταθλητή ήταν η Χριστίνα Ρέτσου του ΙΟΒ με την Elise με ποσοστό 67,896% και στην 3η θέση του Πρωταθλητή η Μυρτώ Δημητσάνη του ΑΙΟΑΤ με τον Humphrey de la Vigne με ποσοστό 66,14%.

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics