Breaking News
01 Μαρτίου 2021

Δείτε πως ο κόκορας κατάφερε να σκοτώσει τον άτυχο άνδρα 

Τραγικό θάνατο βρήκε άνδρας στο χωριό Λοθονούρ στην Ινδία, καθώς σκοτώθηκε από κόκορα, ο οποίος προσπάθησε να… αποδράσει από αυτοσχέδια αρένα κοκορομαχίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο AFP ο κόκορας προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο πόδι του αφεντικού του με τη λεπίδα που ήταν δεμένη στο πόδι του και ο άντρας πέθανε από αιμορραγία,, καθώς είχε τρυπηθεί η μηριαία αρτηρία…

Ο κόκορας μεταφέρθηκε σε τοπική φάρμα πουλερικών της περιοχής, ενώ η αστυνομία αναζητά 15 άτομα που συμμετείχαν, καθώς οι κοκορομαχίες είναι απαγορευμένες στην Ινδία.

Τα κοκόρια που εκτρέφονται ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό έχουν λεπίδες περίπου 7,5 εκατοστών δεμένες στα πόδια του για να χτυπούν τον αντίπαλό τους στη μονομαχία.

Διαβάστε επίσης:

 Στον αέρα η συμμετοχή αθλητή στους Ολυμπιακούς - Δεν παίρνει αναβολή από το στρατό

Πέλκας: Χόρεψαν και έσπασαν πιάτα για τον Έλληνα της Φενέρμπαχτσε

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics