Breaking News
12 Μαΐου 2021

Ορίστηκε για τις 23 Μαΐου ο τελικός στη Σούπερ κατηγορία ανδρών της Πολωνίας, στην οποία μετέχει ο Παναγιώτης Γκιώνης με τα χρώματα της Μπογκόρια Γκρότζισκ.

Ο μονός αγώνας, που θα κρίνει τον πρωταθλητή για την περίοδο 2020-2021, παρέμενε σε εκκρεμότητα ακόμα και μετά τους ημιτελικούς των πλέι οφ κυρίως εξαιτίας θεμάτων, που είχαν να κάνουν με την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19. Εν τέλει η ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης της χώρας προγραμμάτισε το ματς για την άλλη Κυριακή στο ουδέτερο Γκντανσκ και η Μπογκόρια θ’ αναμετρηθεί με τη Ντζιάλντοβο. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες είχαν κατακτήσει την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα, ενώ στον ημιτελικό γύρο της έξτρα διαδικασίας η Μπογκόρια είχε αποκλείσει την Μπάλτα Γκντανσκ και η Ντζιάλντοβο τη Γιάροσλαβ.

Ο Γκιώνης προέρχεται από το Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης και την επιτυχία της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Από την Πορτογαλία είχε γυρίσει με το γνωστό πρόβλημα στον αχίλλειο και δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις. Μετά τους αγώνες πάντως, είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετά το πόδι του και λογικά θα είναι απολύτως εντάξει μέχρι τον τελικό. Το καθοριστικό ματς για τον τίτλο θ' αρχίσει στις 15:00 τοπική ώρα.

Η Μπογκόρια και η Ντζιάλντοβο είχαν αναμετρηθεί και στον αντίστοιχο τελικό του 2019 με την ομάδα του Γκιώνη να επικρατεί με 3-0 και να σηκώνει το τρόπαιο. Φέτος τη νίκησε και στους δύο γύρους της κανονικής διάρκειας. Πέρσι το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω της εμφάνισης του κορωνοϊού και οι Πολωνοί διοργανωτές είχαν δώσει τον τίτλο στη Γιάροσλαβ επειδή ήταν 1η στη βαθμολογία εκείνη τη στιγμή.

* Με το απλό στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες των αγοριών άρχισε σήμερα στη Βίλα Ρεάλ το τουρνουά Youth Contender της Πορτογαλίας κι έχει το ενδιαφέρον του, καθώς είναι το εναρκτήριο της νέας σειράς, που οργανώνει το World Table Tennis. Θα διαρκέσει έως τις 17 του μήνα και θα μετάσχουν συνολικά 178 αθλητές κι αθλήτριες από 21 χώρες. Στο πρώτο μέρος αγωνίζονται τα αγόρια (από την κατηγορία κάτω των 13 έως αυτή κάτω των 19 ετών) και θ’ ακολουθήσουν τα κορίτσια, όπου θα υπάρχει και ελληνική συμμετοχή με τη 17χρονη πρωταθλήτρια Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Γρήγορα θα έρθει και το 1ο Star Youth Contender της χρονιάς και θα είναι στην Τυνησία από τις 26 έως τις 30 Μαΐου.

* Στο Βαραζντίν της Κροατίας και σε συνθήκες φούσκας αρχίζει αύριο το τελικό στάδιο του Europe Cup των ανδρών. Παίρνουν μέρος 13 ομάδες και 1ο φαβορί είναι η Μιλχάουζεν από τη Γερμανία.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Στην 30ή θέση του 1 μ. τραμπολίνο ο Αυθίνος

 

Το “39ου Ράλλυ Κένταυρος” στις 5 και 6 Ιουνίου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics