Breaking News
17 Οκτωβρίου 2021

Αν ήταν στην εξουσία οι παπάδες…

 

1. Ο Τριανταφυλλόπουλος θα αποκεφαλίζονταν και ο Παπακαλιάτης θα καίγονταν στην πυρά.

2. Θα απαγορεύονταν οι φράσεις όπως: «Θεέ μου», «Χριστέ μου», «Παναγία μου», «Θεέ και Κύριε», «Χριστέ κι Απόστολε», «είδα το Χριστό φαντάρο» κ.α., χωρίς την καταβολή αντιτίμου για το copyright.

3. Θα αναγκαζόμασταν όλοι να παπαδοποιήσουμε τα επώνυμά μας (π.χ. Απόστολος Παπαγκλέτσος, Ιωάννα Παπαλίλη κλπ).

4. Άνθρωποι με αρχαιοελληνικά ονόματα, όπως Αριστοτέλης, Θεμιστοκλής, Θρασύβουλος κλπ, θα μετονομάζονταν σε Θεόφραστος, Ιερόθεος, Παΐσιος κλπ.

5. Θα επιβάλλονταν η αναγραφή του θρησκεύματος στην ταυτότητα, το διαβατήριο, το δίπλωμα οδήγησης, το εκκαθαριστικό της Εφορίας, το απολυτήριο Λυκείου και γενικά σε κάθε δημόσιο έγγραφο.

6. Θα έκλειναν όλα τα «κοσμικά» και διεφθαρμένα σχολεία και θα επιβαλλόταν υποχρεωτική 18χρονη εκπαίδευση σε κατηχητικά σχολεία για όλα τα παιδιά.

7. Θα απαγορεύονταν δια νόμου η ομοφυλοφιλία και όλοι οι ομοφυλόφιλοι θα εξορίζονταν στο ανεξάρτητο πλέον, κράτος της Μυκόνου.

8. Θα αναιρείτο η ανεξιθρησκία και κάθε αλλόθρησκος θα εκτελείτο για εσχάτη προδοσία.

9. Οι υπολογιστές και τα Playstation θα θεωρούνταν «μηχανές του Σατανά» και θα καταστρέφονταν ολοσχερώς.

10. Ο Μπους θα θεωρούνταν συμπαθέστατος και χαρισματικός ηγέτης και η Ελλάδα θα συμμετείχε στους μελλοντικούς πολέμους των ΗΠΑ κατά των αλλόθρησκων τρομοκρατών.

11. Θα απαγορεύονταν δια νόμου οι προγαμιαίες σχέσεις και η ποινή για τους παραβάτες θα ήταν ευνουχισμός για τον άνδρα και υποχρεωτικός εγκλεισμός για 7 χρόνια σε μοναστήρι για τη γυναίκα.

12. Ο Χριστόδουλος θα αυτοανακηρύσσονταν Πρωθυπουργός, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργός Εσωτερικών, Εξωτερικών, ΥΠΕΧΩΔΕ, Πολιτισμού, Παιδείας, Ανάπτυξης, καθώς και Γενικός Διευθυντής της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και όποιας άλλης υπηρεσίας του άρεσε.

13. Υπουργός Τύπου θα διορίζονταν η απαράμιλλη Ελένη Λουκά(!), με αναπληρωτή τον Παπα-Τσάκαλο(!).

14. Θα διαλύονταν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και θα δημιουργούνταν τα κρατικά ΕΚΚΛΗΣΙΑ TV και ΤΗΛΕ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, που θα μετέδιδαν 24 ώρες το 24ωρο ψαλμωδίες και θρησκευτικά κηρύγματα.

15. Ως επίσημη θεωρία για τη δημιουργία του κόσμου θα αναγνωρίζονταν αυτή που περιγράφεται στη Βίβλο (ξέρετε, οι 7 ημέρες της Δημιουργίας), ενώ αυτή του Δαρβίνου θα διώκετο ως αντιχριστιανική.

16. Αντί της Ντόρας Μπακογιάννη, δήμαρχος Αθηναίων θα ορίζονταν ο Καρατζαφέρης, γιατί είναι «καλός χριστιανός» (κατά δήλωση Χριστόδουλου).

17. Η ελληνική σημαία θα αντικαθίστατο από τη βυζαντινή (αυτή με το δικέφαλο αετό), η Ελλάδα θα μετονομάζονταν σε Νέο Βυζάντιο και ως νέος εθνικός ύμνος θα ορίζονταν το «Πιστεύω» (ολόκληρο!).

18. Η πρωτεύουσα της χώρας θα μεταφέρονταν στη μονή Σταυρονικήτα στο Άγιον Όρος.

19. Θα κηρύσσαμε τον πόλεμο στο Βατικανό και ο Πάπας θα ανακηρύσσονταν υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνος για τη χώρα.

20. Θα καίγονταν στην Ομόνοια όλα ανεξαιρέτως τα αντίτυπα του «Κεφαλαίου» του Μαρξ, καθώς και όλα τα βιβλία του Μίμη Ανδρουλάκη, καθώς και ο Χάρι Πότερ.

21. Το ΚΚΕ θα ετίθετο εκτός νόμου και ο κομμουνισμός θα ανακηρύσσονταν διεθνής απειλή.

22. Η Ακρόπολη θα τροποποιείτο κατάλληλα, ώστε να δείχνει πιο χριστιανική και λιγότερο ειδωλολατρική (π.χ. αντί για αγάλματα θα τοποθετούνταν αγιογραφίες και στις ζωφόρους και τις μετόπες θα έμπαιναν χερουβείμ και σεραφείμ).

23. Η χώρα θα επέστρεφε στη δραχμή, με τη διαφορά ότι όλα τα χαρτονομίσματα πλέον θα απεικόνιζαν το Χριστόδουλο.

24. Όλες οι μαύρες γάτες θα θεωρούνταν μεταμφιεσμένες μάγισσες και θα καίγονταν στην πυρά.

25. Θα απαγορεύονταν ο εορτασμός του Αγίου Βαλεντίνου και θα αντικαθίστατο από τη γιορτή των Ακύλα και Πρίσκιλας

Διαβάστε Επίσης

Η πρεμιέρα της Α2 εθνικής κατηγορίας-Πινγκ-πονγκ

 

 

 

Ο βουλευτής Ηρακλείου , Γιώργος Λογιαδης συνόδευσε τη Σοφία Σακοράφα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics