Breaking News
20 Ιανουαρίου 2018

Με 6 αθλητές και αθλήτριες σε 4 κατηγορίες θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ιστιοπλοΐα στο παγκόσμιο κύπελλο του Μαϊάμι που θα διεξαχθεί από 21 έως 28 Ιανουαρίου.

 


Στα 470 ανδρών θα τρέξουν οι «χάλκινοι» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής, οι οποίοι προέρχονται από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο πρωτάθλημα Βορείου Αμερικής που ήταν ανοικτό σε συμμετοχές.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών θα λάβουν μέρος οι Μαρία Μπόζη-Ραφαηλίνα Κλωναρίδου που επίσης έτρεξαν στο πρωτάθλημα Βορείου Αμερικης και πήραν την 5η θέση.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ θα αγωνιστεί η Βασιλεία Καραχάλιου, η οποία τελείωσε εξαιρετικά το 2017 με την άνετη νίκη της σε διεθνή ρεγκάτα στα Κανάρια Νησιά όπου αναδείχθηκε κορυφαία ιστιοπλόος της διοργάνωσης.


Στα ΦΙΝΝ θα τρέξει ο Γιάννης Μιτάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει μια σταθερή παρουσία ανάμεσα στους 10 καλύτερους ιστιοπλόους της κατηγορίας του.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics