Breaking News
20 Ιανουαρίου 2021

Μία ανάρτηση στο twitter από την γερμανική ομάδα πυροδότησε σενάρια


Η φωτογραφία ενός στυλό, που συνοδεύεται από την φράση «ποτέ δεν γνωρίζεις πότε μπορεί να σου φανεί χρήσιμο», στο twitter της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes F1, πυροδότησε τα σενάρια περί επικείμενης ανακοίνωσης της ανανέωσης της συνεργασίας της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας με τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ελεύθερος, από την 1η Ιανουαρίου, καθώς το συμβόλαιο που είχε με την Mercedes έληξε και ακόμη δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν.

Η συμφωνία «κολλάει» τόσο στο οικονομικό, όπου ο Χάμιλτον ζητά 50 εκατ. το χρόνο, όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου του Άγγλου, που θέλει να είναι τετραετούς διάρκειας.

Το… μυστήριο γύρω από την ανάρτηση της Mercedes γίνεται ακόμη καθώς ολοκληρώνεται με την υποσημείωση, «να σχεδιάζεις αγωνιστικά αυτοκίνητα, να κρατάς σημειώσεις και να υπογράφεις πράγματα».

SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο είναι 100% αποτελεσματικό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics