Breaking News
20 Ιανουαρίου 2021

Στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) βρίσκεται ο Γιώργος Βιτώρος μετά την επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε.

 

Η νοσηλεία του δημοφιλή τηλεοπτικού παρουσιαστή, που έχει συνδεθεί με την κρητική παράδοση και την κρητική μουσική, έχει συγκινήσει όλη την Κρήτη και η οικογένειά του έχει κατακλυστεί από μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

«Το χειρουργείο έγινε, ο πατέρας μου βρίσκεται στη ΜΕΘ κ τα 24ωρα που ακολουθούν είναι κρίσιμα. Λίγο ακόμα κ θα φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής, ευχαριστώ για τις προσευχές, τη συμπαράσταση, την αγάπη κ το ενδιαφέρον όλων σας»!, είναι το μήνυμα της κόρης του κας Άρτεμης Βιτώρου.
newshub.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τόλιου και Ρηνιώτης κάνουν πρεμιέρα στην ιταλική Α1

Βόλος-ΟΦΗ: 2-0 (vid)

 

δ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics