Breaking News
21 Ιανουαρίου 2021

Ανήσυχοι και απογοητευμένοι» στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, επικοινώνησαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

 

-Τηλεφωνική συνεργασία του CEO, David Graham, με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενημέρωση για άμεση συνεδρίαση του ΔΣ της World Sailing έπειτα και από επιστολή που έλαβαν από Έλληνες Ολυμπιονίκες

Τηλεφωνική επικοινωνία, με πρωτοβουλία του Διευθύνοντα Συμβούλου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, David Graham, είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο CEO της World Sailing θέλησε να συζητήσει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού τα όσα συμβαίνουν, αναφορικά με τα φαινόμενα σεξουαλικής, αλλά και κάθε άλλου είδους βίας, καθώς και κατάχρησης εξουσίας, τα οποία καταγγέλλονται για την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Ο κ. Graham ενημέρωσε τον κ. Αυγενάκη και σχολίασε μαζί του το περιεχόμενο αναλυτικής επιστολής Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, που ετέθη υπόψη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας χτες βράδυ και ζητά την άμεση παρέμβασή της.

Εξέφρασε την ανησυχία και την απογοήτευσή του για τα καταγγελλόμενα και αναφέρθηκε στην ανάγκη στενής συνεργασίας με την Κυβέρνηση και την αθλητική κοινότητα της χώρας μας, προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση στην ελληνική ιστιοπλοΐα.

Τόνισε, μάλιστα, ότι εντός των επόμενων ημερών θα συνεδριάσει το ΔΣ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για να εξετάσει τα καταστατικά περιθώριά τους και τις άμεσες ενέργειές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 21/01

Επιστολή σωματείων σε Αυγενάκη για άνοιγμα της κολύμβησης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics