Breaking News
15 Ιουλίου 2019

Καλές εμφανίσεις από τους Έλληνες αθλητές στη Ρουμανία

 


πό τις 28 Ιουνίου έως και τις 7 Ιουλίου διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU) και τη Ρουμάνικη Ομοσπονδία τριάθλου, στην Transilvania της Ρουμανίας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Multisport για το 2019 (Transilvania 2019 Multisport European Championships). Και σε αυτή τη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση των multisport, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) ως μοναδικός εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ETU) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU) στην Ελλάδα, ήταν παρούσα και εκπροσώπησε τη χώρα μας επάξια με την κατάκτηση 1 χρυσού μεταλλίου αλλά και αρκετών καλών εμφανίσεων.

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον για την χώρα μας ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Ιουλίου με το αγώνισμα του Aquathlon. Εκεί η χώρα μας είχε τριπλή εκπροσώπηση στις ηλικιακές κατηγορίες (Age Group). Συγκεκριμένα στον αγώνα συμμετείχαν στην ηλικιακή κατηγορία 25-29 των γυναικών η Κατερίνα Σάπαρη η οποία κατέλαβε την 5η θέση με 37:26, στην ηλικιακή κατηγορία 20-24 ανδρών ο Βασίλης Ρεσάικος, ο οποίος κατέλαβε την 4ηθέση με 34:16 και στην ηλικιακή κατηγορία 35-39 των ανδρών ο Πέτρος Σαλπέας, ο οποίος κατέλαβε την 10η θέση με 40:54.

Ο Ρεσάικος, που ήταν το καλύτερο πλασάρισμα για τη χώρα μας, βγήκε από το νερό δεύτερος. Αν και έκανε ένα δυνατό τρέξιμο, δεν κατάφερε να κατακτήσει ια θέση στο βάθρο τερματίζοντας 4ος με 34:16, με τον τρίτο να τερματίζει στα 34:00.
Η Σάπαρη, βγήκε από το νερό 4η, και κάνοντας ένα καλό τρέξιμο κατάφερε να τερματίσει 5η με συνολικό χρόνο 37:26, με τη νικήτρια της κατηγορίας να είναι η Βρετανίδα Hannah Dodwell με 34:51.


Ο Σαλπέας, βγήκε από το νερό πρώτος, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να διατηρήσει αυτήν την πρωτοπορία στο τρέξιμο και κάνοντας μια αξιοπρεπή προσπάθεια κατάφερε να τερματίσει 10ος με συνολικό χρόνο 40:54.

Η αγωνιστική δράση για τη χώρα μας συνεχίστηκε την Κυριακή με τη συμμετοχή της Κατερίνας Σάπαρη στο Aquabike. Η Κατερίνα εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Aquabike στο AG 25-29. Δυστυχώς, ήταν η μοναδική αθλήτρια στην ηλικιακή της κατηγορία, κάτι που της στέρησε την ευκαιρία να αποδείξει στο πόσο ανταγωνιστική είναι στο Aquabike. Ωστόσο αυτό δεν την απέτρεψε από το να κάνει ένα δυνατό αγώνα. Η Κατερίνα έκανε το τρίτο γρηγορότερο κολύμπι από όλες τις γυναίκες που αγωνιζόταν στο Aquabike αλλά και από αυτές που αγωνιζόταν στο Middle Distance Τρίαθλο. Κάνοντας ένα ασφαλές ποδήλατο σε μια πολύ δύσκολη και τεχνική διαδρομή τερμάτισε 3:20:53, προσθέτοντας άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή της, μόλις 2 ημέρες μετά από τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Aquathlon.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics